Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bahar Candan, Bakire Olmasına Rağmen Hamilelik Testinin Pozitif Çıktığını Söyleyince Ortalık Yıkıldı

Bahar Candan, Bakire Olmasına Rağmen Hamilelik Testinin Pozitif Çıktığını Söyleyince Ortalık Yıkıldı
0
120

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
s-fd884aeaf0afa66a45c51d4bf9b378ba355a9e07.jpg

Bahar Candan'ı biliyorsunuz, İşte Benim Tarzım ile başlayan ünlülük macerası toplumsal medyada devam ediyor şu sıralar. Yaptığı paylaşımlarla isminden sıkça kelam ettiren Bahar Candan, Instagram kıssasından hamilelik testi paylaşıp üstüne de 'Bakireyim ve gebeyim, biri bunun açıklamasını yapabilir mi çıldıracağım' yazmış. Sonrasında da yansılar gecikmemiş...

Attığı her adımla sansasyon yaratan Bahar Candan'ı biliyorsunuz, İşte Benim Tarzım ile hayatımıza bir girdi pir girdi!

Toplumsal medyada yaptığı paylaşımlar olsun, açıklamaları olsun, konuşma stili olsun... Daima gündem!

İşte aşkoların aşkosu tekrar yaptığı bir paylaşımla toplumsal medyayı yıktı!

Max ne yapmış olabilir derseniz...

Buyursunlar! Hamilelik testini paylaşan Bahar Candan 'bakireyim ve hamileyim' dedi.

Herkes şok!

Gelen birinci yansılar şöyle:

Siz ne diyorsunuz bu işe?

Bakalım daha neler göreceğiz?