nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Soğuk aylarda bilhassa insanların sağlıklı beslenmediklerinden nedeniyle bağışıklık sisteminde zayıflama, zamanla birlikte mikroplara aleyhinde savaşamadığından hastalıklara sebep olmaktadır Kış hastalıklarının en temel sebebi şahısların sağlığına dikkat etmemeleri olmuştur Bağışıklık sistemimize avantaj karşılayan besinlerin tüketilmesi güçlenmesini sağlayacaktır
Mevsimlere göre hastalıklarımız ortaya çıkabilir, tükettiğimiz yiyeceklerin mevsimsel olarak yetişmesinin de etkisi olmaktadır Kişiler çeşitli hastalıklara karşısında önlem olmak namına yiyecekler tüketmektedir
Sarımsak: Kokusu rahatsız edici olduğu için yemeklerde yer verilmese dahi oldukça faydalıdır Doğal antibiyotik olarak enfeksiyon ve virüslere aleyhinde amansız çaba vermektedir
Tavuk çorbası: Bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasını sağlamaktadır
Ispanak: Doğal antioksidan olup sofralarınızda her şekilde tüketebileceğiniz gıdalardan olmaktadır Yemek Yemek haricen kek, böbrek, çörek yapımında tüketilebilir
Havuç: Çocukların severek yediği gibi aynı zamanda göz sağlığına birebir gelmektedir
Zencefil: Nebati bağışıklık sistemi olup zencefil çayına lüzum bal ek ederek tüketebilirsiniz
Marul: Yeşil yapraklı vitamin ve mineral açısından oldukça yararlı olmaktadır
Bitkisel çaylar: Ot Gibi Yaşama doğal antibiyotik olduğundan akarsu olarak tüketilmesi bağışıklık sistemini güçlendirecektir *
Mevsimlere göre hastalıklarımız ortaya çıkabilir, tükettiğimiz yiyeceklerin mevsimsel olarak yetişmesinin de etkisi olmaktadır Kişiler çeşitli hastalıklara karşısında önlem olmak namına yiyecekler tüketmektedir
Sarımsak: Kokusu rahatsız edici olduğu için yemeklerde yer verilmese dahi oldukça faydalıdır Doğal antibiyotik olarak enfeksiyon ve virüslere aleyhinde amansız çaba vermektedir
Tavuk çorbası: Bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasını sağlamaktadır
Ispanak: Doğal antioksidan olup sofralarınızda her şekilde tüketebileceğiniz gıdalardan olmaktadır Yemek Yemek haricen kek, böbrek, çörek yapımında tüketilebilir
Havuç: Çocukların severek yediği gibi aynı zamanda göz sağlığına birebir gelmektedir
Zencefil: Nebati bağışıklık sistemi olup zencefil çayına lüzum bal ek ederek tüketebilirsiniz
Marul: Yeşil yapraklı vitamin ve mineral açısından oldukça yararlı olmaktadır
Bitkisel çaylar: Ot Gibi Yaşama doğal antibiyotik olduğundan akarsu olarak tüketilmesi bağışıklık sistemini güçlendirecektir *