Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Badem - Kalpsiz (Özlem Tekin)

Badem - Kalpsiz (Özlem Tekin)
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Badem Acımasız (Açlık Tekin) 1549248282 1549248282 bademkalpsizozlemtekin5c57a71eab685bademkalpsizozlemtekin5c57a71eab685 http:img163imageshackusimg1633153badem2008arkanp7* Badem * İkinci ayrılık güç geldi bana Sensiz olmadı anladım geç olsada * Istek Tekin * Yalnızmısın sende sensiz gecelerde Hiç düşündün mü naparım diye * Badem * Bir adım önüm sensiz gözükmüyor Kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor * Nakarat * Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana nedensiz biter mi aşk? Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? * Arzu Tekin * Eski sevgili merak edilmez mi? 5 senelik aşk unutup silinmezki * Badem * Korktum aramaktan başkası çıkar diye Daima tanrıya sordum seni iyimisin diye Bir adım önüm sensiz gözükmüyor Kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor * Nakarat * Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz hapseder mi aşk? Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? * Özlem Tekin * Nerdesin yeniden seyahat nereye Telefonda sesin ısıttı ya işte Sinirle topladım bütün eşyalarını Nolur almaya gelme Bırak izlerin kalsın bende * Nakarat * Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana nedensiz affeder mi aşk? Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Insafsız Acımasız Acımasız … Sen yas dedim hani dönecektin Bir damla gözyaşım silmeye bile gelmedin  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt