Badem Ezmeli Kayısılı Kurabiye badem ezmeli kurabiye 60 adet için araç gereç Hamur: 200 g tereyağı veya margarin, 100 g pudra şekeri, 100 g badem ezmesi, 2 yumurta, portakal kabuğu rendesi, 200 g un, 100 g nişasta İç ve üst: 100 g badem ezmesi, 5 çorba kaşığı kayısı marmeladı, dekorasyon malzemesi Hamur: Tereyağı ve pudra şekerini adamakıllı köpürtün Badem ezmesini küp halinde belirli ve tereyağlı karışıma ek edin Yumurtaları teker teker karıştırın Portakal kabuğu, un ve nişasta katın Hamuru bir torbaya doldurun, kağıtlanmış bir tepsiye şekiller sıkın Kurabiyeleri 180200 derecede ısıtılmış fırında takriben 1015 dakika pişirin İçi: Badem ezmesini küp halinde belli, sıcak marmelatla (süzgeçten geçirilmiş) karıştırın Kurabiyelerin yarısına bu karışımdan sürün, öteki yarısını üzerine kapatın Kurabiyeleri dekore edin id