Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babası Pazarcı Değil Banka Müdürü Olan Oytun Erbaş'ın Dedesi de Veteriner Çıkınca Ortalık Karıştı

Babası Pazarcı Değil Banka Müdürü Olan Oytun Erbaş'ın Dedesi de Veteriner Çıkınca Ortalık Karıştı
0
103

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-7174c7bacc1b9111e63db4049eddd7b14bf14c35.jpg

Pandeminin başından beri ismini duyduğumuz Dr. Oytun Erbaş bu sefer bir videodaki fadeleriyle gündeme geldi. Salgınla ilgili öngörüleri tutmayan Oytun Erbaş'ın 'babam pazarcı' demesiyle başlayan ilginçlikler silsilesi bakın nasıl devam ediyor...

Dr. Oytun Erbaş, pandeminin başından beri ismini uyduğumuz bir tıp doktoru. Ancak virüsün Türkler'e gelmeyeceğinden tutun da salgının hemen biteceğine kadar hiçbir öngörüsü tutmadı.

Şu an gündemde olma sebebi ise geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir videosu. Erbaş videoda "Bu hükümet olmasaydı ben akademisyen olamazdım. Çünkü ben Sökeli pazarcının oğluyum..."

Ancak Oytun Erbaş'ın babasının pazarcı değil, banka müdürü olduğu ortaya çıktı

Erbaş bu gerçekten sonra "Babam değil dedem pazarcıydı" şeklinde açıklama yaptı ancak dedesinin de veteriner olduğu anlaşıldı.

Bu açıklamalardan sonra ortalık iyice karıştı. Kim ne iş yapıyor, hepsi birbirine girdi...

twitter.com
Sosyal medya da Oytun Erbaş'la ilgili yorum yapmadan duramadı...

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

858,505Konular
982,685Mesajlar