Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babanın Duası

Babanın Duası
0
173

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bana oyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım,

Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar guclu, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve dik kalabilsin; zaferde ise mutevazı ve şefkatli olabilsin

Yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın, seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımanın bilginin temel taşı olduğunu bilsin

Sana yalvarırım ALLAH’ım, onu kolay ve rahat yollarda değil, gucluklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yurut ki, fırtınalarda ayakta kalmayı, ayakta kalamayanlar icin de sevgi ve şefkat duymayı oğrensin

Kalbi temiz olsun, umitleri yuksek… Oyle bir evlat olsun ki, başkalarına hukmetmeden once kendine hukmetmesi gerektiğini bilsin, oyle bir evlat ki, geleceğe uzansın ama gecmişi unutmasın

Ve butun bunları ona verdikten sonra, yine yalvarırım ALLAH’ım, ona gulebilme duygusunu ver ki, daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın, ona alcakgonulluluk ver ki daima gercek buyukluğun sadeliğini, gercek zekanın acık sozluluğunu, gercek gucun şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın

Similar threads

Bana oyle bir evlat nasip etki Allahım, Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar guclu, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve dik kalabilsin; zaferde ise mutevazi ve ve şefkatli olabilsin Bana oyle bir evlat nasip etki Allahım, Yapması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Bana böylece bir evlat nasip etki ALLAH ’ım, Zayıf olduğu zamanları bilecek dek güçlü, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar gözü kara olsun; onurlu bir mağlubiyette mağrur ve dikey kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve şefkatli olabilsin Bana böylece bir evlat nasip etki ALLAH ’ım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bana öyle bir evlat nasip etki Allah'ım, Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve dik kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve ve şefkatli olabilsin Bana öyle bir evlat nasip etki Allah'ım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Bana pek bir evlat nasip tesir Allahım, Çelimsiz olduğu zamanları bilecek değin kuvvetli, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek değin cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve düşey kalabilsin; zaferde ise mütevazi ve ve şefkatli olabilsin Bana öyle bir evlat nasip tesir Allahım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Ey Allah'ım Sana Aşkımı İlan Ediyorum ilahisi, Ey Allah'ım Sana Aşkımı İlan Ediyorum sozleri Ey Allah'ım Sana Aşkımı İlan Ediyorum ilahi sozu Ey Allah'ımSana aşkımı ilan ediyorum Seni Seviyorum! Seni Seviyorum Allah'ım! Ne olur, ne olur sen de beni sev! Ne olur sen de beni sev!…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt