Babamın Antropozu ( Nolur Takviye Edin) Offf meleklerim benim derdim hiç bitmiyor Dert mıktatısı gibiyim Kendi dertlerim yetmiyor bi de nelerle uğraşıyorum yahu Evet konu babam! Adama resmen bir haller oldu yav 50 yaşında ve son 1senedir o kadar garipleşti ama Hele son 2 aydır bu garipleşmeyi en ince ayrıntısına kadar abarttı Facebok açtık ona bi tane Açmaz olaydım 800 küsür arkadaşı var ve birçok da genç kızlar Yaa şu manyak manyak heryere beni ekle yazanları bile eklemiş Annem kalbi kırık Bu yaştan sonra boşanmayı aklının ucuna bile getiremiyo Gerçekten öyle ezik fakat zavalı annem boşanmayı göz önünde bulundurmak bir yanlamasına babamın bu kızlara dalıp da kendini boşamasından korkuyor Babam fazla varlıklı de yok böylece Ya bunlar nasıl insan anlamıyorum Evli hem de bu yaşla bir erkekle görüşen bir kız yani nasıl bir kız olabilir ki zaten Hayır merak ediyorum istediklerini (para) bulamayınca ne yapacaklar Bir yanlamasına da annem kesintisiz ağlıyo, sızlıyo geliyo bana dertleniyo Takma kafana, ne yaparsa yapsın diyorum fakat nasıl takmasın görünürde korkuyo Babası yani dedeim öldü annesi de dayımın yanına kalıyo Ben deseniz daha atanamadım ve erkek kardeşim hala okuyo Anlayacağınız sığınacak bir dalı değil İntihar etmekten filan bahsediyo Ne yapmalıyım bilmiyorum Hiç başınıza böyle bişey geldi mi arkadaşlar Nolur hafıza verin bana Çok ihtiyacım var fikrinize Kendi dertlerim zaten malum bi ton bi de bu artık en ince ayrıntısına kadar köşeye sıkışmış durumdayım La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym