babamı istiyorum! Adam halsiz argın eve döndüğünde 5 yaşındaki çocuğunu kapının önünde beklerken buldu Çocuk babasına, Baba bir saatte ne değin parakazanıyorsundiye sordu Zaten bitkin gelen adam, Bu senin işin değildiye cevap verdi Bunun üzerine çocuk Babacım lütfen, bilmek istiyorumdiye üsteledi Adam İllâ da bilmekistiyorsan 20 milyondiye yanıt verdi Bununüstüne çocuk Peki bana 10 milyon borç verir misindiye sordu Adam en ince ayrıntısına kadar sinirlenip,Benim senin abuk subuk oyuncaklarına veyabenzeri şeylerine ayıracak param yok Hadi,hemen odana git ve kapını kapatdediÇocuk sessizce odasına çıkıp kapıyı kapattıAdam sinirli sinirli Bu çocuk nasıl böyle şeylerecesaret ederdiye düşündü Aradan bir saatgeçtikten sonra adam birazcık daha sakinleşti veçocuğa parayı niçin istediğini bile sormadığını düşündü, Şayet de fiilen lazımdıYukarı çocuğunun odasına çıktı ve kapıyı açtı Yatağında olan çocuğa, Uyuyor musundiyesordu Çocuk Hayırdiye cevap verdi Al bakalım, istediğin 10 milyon Sanaaz önce sert davrandığım için üzgünüm Ama uzun ve sıkıcı bir gün geçirdimdedi Çocuk sevinçle haykırdı, Teşekkürler babacığım Hemen yastığının altından öteki dolgun paraları çıkardı Adamın suratına baktı ve yavaşça paraları saydıBunu gören adam tamamen sinirlenerek, Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun? Benim, senin saçma çocuk oyunlarına ayıracakvaktim yokdiye kızdı Çocuk Param vardıama yeterince yoktudedi ve yüzünde mahcup bir gülücükle paraları babasına uzattı; İşte 20 milyon Hemen bir saatini alabilir miyim babacım?