Babam ve Ben
4 yaş: Babam her şeyi bilir
5 yaş: Babam cok şeyi biliyor
6 yaş: Benim babam, senin babandan daha cok şey biliyor
8 yaş: Babam her şeyi bilmiyor olabilir
10 yaş: Babamın gencliğinde her şey cok farklıymış
12 yaş: Aslında, babam bu konuda hicbir şey bilmiyor Cocukluğunu anımsayamayacak kadar yaşlı
14 yaş: Babama kulak asma, o artık cağ dışı kaldı
21 yaş: Babam mı? Aman Tanrım! o hicbir işe yaramaz
25 yaş: Babam bu konuda az da olsa bir şeyler biliyor Ama o yaştaki insanın bu konuda bir şeyler bilmesi normal zaten
30 yaş: Bu konuda babamın fikrini alsak iyi olur O kadar deneyimli ki!
35 yaş: Babama sormadan hicbir şey yapmasam iyi olacak
40 yaş: Acaba babam bu konunun nasıl ustesinden gelirdi? Ne kadar akıllı ve deneyimli bir insandı
50 yaş: Babamın yanımda olması ve bu konu hakkında fikir vermesini ne kadar cok isterdim Onun ne kadar akıllı olduğunu hic taktir etmemişim Ondan cok şey oğrenebilirdim
Ann Landers
4 yaş: Babam her şeyi bilir
5 yaş: Babam cok şeyi biliyor
6 yaş: Benim babam, senin babandan daha cok şey biliyor
8 yaş: Babam her şeyi bilmiyor olabilir
10 yaş: Babamın gencliğinde her şey cok farklıymış
12 yaş: Aslında, babam bu konuda hicbir şey bilmiyor Cocukluğunu anımsayamayacak kadar yaşlı
14 yaş: Babama kulak asma, o artık cağ dışı kaldı
21 yaş: Babam mı? Aman Tanrım! o hicbir işe yaramaz
25 yaş: Babam bu konuda az da olsa bir şeyler biliyor Ama o yaştaki insanın bu konuda bir şeyler bilmesi normal zaten
30 yaş: Bu konuda babamın fikrini alsak iyi olur O kadar deneyimli ki!
35 yaş: Babama sormadan hicbir şey yapmasam iyi olacak
40 yaş: Acaba babam bu konunun nasıl ustesinden gelirdi? Ne kadar akıllı ve deneyimli bir insandı
50 yaş: Babamın yanımda olması ve bu konu hakkında fikir vermesini ne kadar cok isterdim Onun ne kadar akıllı olduğunu hic taktir etmemişim Ondan cok şey oğrenebilirdim
Ann Landers
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.