Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babam sağolsun Zuluf Dokulmuş Yuze Turkusu

Babam sağolsun Zuluf Dokulmuş Yuze Turkusu
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Babam Sağolsunda ali ustanın caldığı turku
Babam Sağolsun dizisinde calan turku
babam sağolsun Zuluf Dokulmuş Yuze sozleri
borekci Ali Usta Zuluf Dokulmuş Yuze şarkısı sozleri
neşet ertaş Zuluf Dokulmuş Yuze sozleri

Zuluf Dokulmuş Yuze Sozleri

Zuluf dokulmuş yuze
Kaşlar yakışmış goze
Usandım bu canımdan aman aman
Dert ile geze geze

Gun doğdu aştı boyle
Gonlumuz coştu boyle
Sen orada ben burada aman aman
Omrumuz gecti boyle

Bu ellerde gez gayri
Katip ol da yaz gayri
Bir kazma al bir kurek aman aman
Mezarımı kaz gayri

Similar threads

Kayıp Şehir Neşet Ertaş Zuluf dokulmuş yuze turku sozleri Zuluf dokulmuş yuze Kaşlar yakışmış goze Usandım bu canımdan aman aman Dert ile geze geze Gun doğdu aştı boyle Gonlumuz coştu boyle Sen orada ben burada aman aman Omrumuz gecti boyle Bu ellerde gez gayri Katip ol da yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Zülüf Dökülmüş Yüze Zülüf Dökülmüş Yüze Zülüf Dökülmüş Yüze KırşehirNeşet ErtaşNida Tüfekçi Zülüf Dökülmüş Yüze Aman, Kaşlar Yakışmış Göze Aman Aman Usandım Bu Canımdan Aman Aman, Derd İle Geze Geze Bu Ellerde Gez Gayri Aman, Kâtip Ol Da Yaz Gayri Aman Aman Bir Kazma Al Bir Kürek Aman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
zülüf dökülmüş yüze Zülüf dökülmüş yüze Orta Anadolu yöresi Zülüf dökülmüş yüze Kaşlar yakılmış göze Usandım bu canımdan (aman aman) Derdinle geze geze Gün doğdu aştı böyle Gönlümüz coştu böyle Sen orada ben burda (aman aman ) Ömrümüz geçti böyle Bu ellerde gez gayri Katip ol da yaz gayri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,505Konular
982,664Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt