Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babalar Herşeyi Duşunur

Babalar Herşeyi Duşunur
0
197

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yakışıklı bir genc ile yaşlı bir Yahudi, uzun bir tren yolculuğunda aynı kompartımanı paylaşırlar

Yolun başında, genc adam saati sorar, ancak ihtiyardan cevap gelmezButun gece suren yolculuk boyunca da hic konuşmazlar

Ertesi sabah, varış istasyonuna gelmeden once,ihtiyar, “Şimdi saat 830 oldu der

Genc, şaşkınlıkla:

“Niye ancak şimdi cevap verdiniz ki? diye sorar
“Bakınız, genc adam Size dun akşam saati soylemiş olsaydım,sohbete başlayacaktık Bana muhtemelen, benim de gittiğim kente yolculuk ettiğinizi ve belki de oraya ilk kez gittiğinizi soyleyecektiniz

“Ben de, iyi bir insan olduğum icin, sizi evime davet edecektim Orada kızım ile tanışacaktınız Cok guzel bir kız olduğu icin, onu kesinlikle beğenecektiniz Eh, siz de cirkin sayılmazsınız, o da sizi beğenecektiimagesbabalarherseyidusunur5ad771c965bc9

“Kuvvetle ihtimaldir ki, bu iş evliliğe kadar gidecektiBen de duşundum:
“Saati bile olmayan meteliksiz bir damatla, benim ne işim olur?! imagesbabalarherseyidusunur5ad771ca7fcedgifimagesbabalarherseyidusunur5ad771cb915b3gif

858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt