Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

baba olmak çok zor‏ mutlaka ama mutlaka okuyun

baba olmak çok zor‏ mutlaka ama mutlaka okuyun
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
baba olmak fazla zorlama‏ mutlaka fakat mutlaka okuyun Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı değin tertipli görünüyordu Sonra adam yastığın üstüne bırakılmış mektup zarfını farketti Üstünde Babama yazıyordu Aklından geçen bin bir fena düşünceyle mektup zarfını açtı ve titrek elleriyle mektubu okudu: Sevgili baba; Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve endişe içinde yazıyorum Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzakta yetişmek istedim Hakiki tutku ve aşkı ben jale ile buldum ve o böylece tatlı ki anlatamam Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri, derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını katiyen ama katiyen onaylamayacaktınız ve yan benden koskocoman olmasıda bir sorundu Ama benim için bunlar değildi reel tutku ve reel aşk Baba jale hamile! Jale'nin dediğine göre çok mutlu olacağız Ormanda kendine ait bir karavanı ve bütün kış yetecek kadarda yakacağı var Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor Jale benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve bundan böyle biliyorum ama esrar kimseye hasar vermez Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız Artık bütün anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDSin çaresi bulunsun ve Jale sağlığına kavuşsun diye O kuşkusuz iyileşmeyi hakediyor Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak,seveceksin Oğlun cihan NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile içten değil Ben Mehmet'lerdeyim Yalnızca sana; masamın üstünde seni bekleyen karneden daha fena şeylerin olduğunu andırmak istedimbabaolmakcokzormutlakaamamutlakaokuyun5c5608155bd5calt babaolmakcokzormutlakaamamutlakaokuyun5c5608155bd5calt babaolmakcokzormutlakaamamutlakaokuyun5c5608155bd5calt ​  

858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt