Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

baba bana zaman ayır

baba bana zaman ayır
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adam yorgun argın eve donduğunde 5 yaşındaki oğlunu kapının onunde beklerken bulmuş Cocuk babasına:
Baba Bana Zaman Ayır – Baba 1 saatte ne kadar para kazanıyorsun diye sormuş

Zaten yorgun gelen adam:

– Bu senin işin değil diye yanıtlamış Bunun uzerine cocuk:

– Babacığım lutfen bilmek istiyorum diye yanıt vermiş Adam:

– İllaki bilmek istiyorsan 20 dolar diye yanıt vermiş Bunun uzerine cocuk:

– Peki bana 10 dolar borc verir misin diye sormuş Adam iyice sinirlenip:

Benim senin sacma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok Hadi derhal odana git ve kapını kapat demiş

Cocuk sessizce odasına cıkıp kapısını kapatmış Adam sinirli sinirli bu cocuk nasıl boyle şeylere cesaret eder demiş kendi kendine Aradan bir saat gectikten sonra adam biraz daha sakinleşmiş ve cocuğa parayı neden istediğini bile sormadığını duşunmuş Yukarı cocuğun odasına cıkmış ve kapıyı acmış Yatağında olan cocuğa:

– Uyuyor musun diye sormuş Cocuk:

– Hayır diye yanıtlamış

– Al bakalım istediğin 10 doları; sana az once sert davrandığım icin uzgunum ama uzun ve yorucu bir gun gecirdim demiş Cocuk sevincle haykırmış:

– Teşekkurler babacığım Yastığının altından diğer buruşuk paraları cıkarmış adamın suratına bakmış ve yavaşca paraları saymış Bunu goren adam iyice sinirlenerek:

– Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun benim senin sacma cocuk oyunlarına ayıracak vaktim yok demiş Cocuk:

– Ama yeterince yoktu demiş ve paraları babasına uzatarak:

– İşte 20 dolar 1 saatini bana ayırır mısın?

imagesbababanazamanayir5b06af5815e66

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt