Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

azraille oyun olmaz::)))))

azraille oyun olmaz::)))))
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
azraille oyun olmaz:)))) AZRAIL Kadının biri, 46 yasındayken yürek krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, ansızın bir Hayal görüyor Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldimi?' Azrail yanıt veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var' Narkozdan uyandıgında, estetik yaptırmaya karar veriyor Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve Gögüslerini düzelttiriyor Kısacası: 'Yeniden dogmus gibi' Daha uzun bir vakit yasayacagını bildigi için simdi, böylece ameliyatın degdigini düsünüyor Son ameliyattan sonra, hastaneden ayrıntılarıyla yeni bir insan gibi çıkıyor Bütün karsıdan karsıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor Azrail'e soruyor: '40 seneden daha pozitif yasayacagımı söylemistin Niçin o vakit bana o ambulansın carpmasini engellemedin? Azrail cevap veriyor: 'Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadımazrailleoyunolmaz5c563460ecc01alt ))  

Similar threads

kız ben seni tanıyamadım Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor Ameliyat masasındayken, bir hayal görüyor Azraili görüyor ve soruyor: Benim saatim geldimi? Azrail cevap veriyor: Hayır, senin daha 43 yıl, 2 ay ve de 8 günün var Narkozdan uyandığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Bayram Fıkrası imagesazraildenalinansoz5add6899a83a8png Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geciriyor ve hastaneye kaldırılıyor Ameliyat masasındayken, olume yakın, birden bir Azraili goruyor ve soruyor: 'Benim saatim geldimi?' Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
KİMDEN UZAK DURMAK GEREKİR Ilkokul 4 sinif Ali en on sirada oturuyor Ogretmen AHMET BEY sorar: Insan nelerden etkilenir? Biri; kahve, der Ogretmen onaylar ve sorar: baska? alkol tamam der ogretmen, baska? Ali atilir: ciplak kadin !!! Ogretmen afallar bak Ali, der, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
KİMDEN UZAKTAN DURMAK GEREKİR Ilkokul 4 sinif Ali en on sirada oturuyor Ogretmen AHMET BEY sorar: Insan nelerden etkilenir? Biri; kahve, der Ogretmen onaylar ve sorar: baska? alkol tamam der ogretmen, baska? Ali atilir: ciplak kadin !!! Ogretmen afallar bak Ali, der, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt