Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Azerbaycan Pilavı

Azerbaycan Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Azerbaycan Pilavı


Malzemeler

2 su bardağı pirinç (Ayıklanıp, yıkanmış)
Tuz
4 su bardağı et suyu veya su
200 gr Margarin
150 gr kayısı
100 gr badem İçi
100 gr üzüm
1 bağ dereotu
2 baş soğan (İnce kıyılmış)

Yapılışı

• Tencere içinde yağı kızdırın ve soğanı yumuşatın
• Pirinci ilave edip, orta derece sıcaklıkta 10 dakika kadar tencerenin dış kenarından içe doğru karıştırın
• Kaynayan et suyunu ilave edip, karıştırın
• Dereotu hariç tüm malzemeyi de ekledikten sonra ağır ateşte 10 dakika pişirin ve dinlenmeye alın
• Tencereyi geniş bir tepside ters çevirin Biraz daha dinlendirdikten sonra tencereyi alın
• Dere otunu koyun ve karıştırın Arzuya göre servis yapın
 
858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt