Az yediğimiz en faydalı 11 gıda
imagesazyedigimizenfaydali11gida5ad59a24a3c3c
İŞTE O BESİNLER
Pancar: Folik asit bakımından zengindir Kırmızı rengini veren pigmentler kansere karşı savaşır
Lahana: Kanserle savaşan enzimleri harekete geciren sulforaphaneisimli kimyasalı icerir
Pazı: Yapraklarında, gozleri yaşlanmanın etkilerinden koruyan karotenoid maddesi bulunur
Tarcın: Kan şekeri ve kolesterolu kontrol etmeye yardımcı olur
Nar suyu: Antioksidan bakımından zengindir Tansiyonu duşurur
Kuru erik: İceriğinde yuksek miktarda Antioksidan icerir
Kabak Cekirdeği: Yuksek mineral oranı erken olum riskini azaltır
Sardalya: Demir, magnezyum, bakır, cinko, fosfor, potasyum, manganez icerir
Zerdecal: Vucutta iltihaplanmayı onler ve kansere karşı koruma sağlar
Yaban Mersini: Hafızayı kuvvetlendirir
Kabak: Kalori değeri duşuk, lifler bağışıklık sistemini guclendiren A vitamini bakımından zengindir Uzun sure tok tutar
imagesazyedigimizenfaydali11gida5ad59a24a3c3c
İŞTE O BESİNLER
Pancar: Folik asit bakımından zengindir Kırmızı rengini veren pigmentler kansere karşı savaşır
Lahana: Kanserle savaşan enzimleri harekete geciren sulforaphaneisimli kimyasalı icerir
Pazı: Yapraklarında, gozleri yaşlanmanın etkilerinden koruyan karotenoid maddesi bulunur
Tarcın: Kan şekeri ve kolesterolu kontrol etmeye yardımcı olur
Nar suyu: Antioksidan bakımından zengindir Tansiyonu duşurur
Kuru erik: İceriğinde yuksek miktarda Antioksidan icerir
Kabak Cekirdeği: Yuksek mineral oranı erken olum riskini azaltır
Sardalya: Demir, magnezyum, bakır, cinko, fosfor, potasyum, manganez icerir
Zerdecal: Vucutta iltihaplanmayı onler ve kansere karşı koruma sağlar
Yaban Mersini: Hafızayı kuvvetlendirir
Kabak: Kalori değeri duşuk, lifler bağışıklık sistemini guclendiren A vitamini bakımından zengindir Uzun sure tok tutar