Az Materyal İle Muzlu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- (200ml) 2,5 su bardağı süt
- 1,5 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı tepeleme nişasta
- 1 tatlı kaşığı tereyağı (en son eklenecek)
- yarım su bardağı şeker
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 paket şekerli vanilya
- 1 paket burçak bisküvi
- 2 orta uzunluk muz
Az Gereç İle Muzlu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Muz, tereyağı ve vanilya hariç bütün materyalleri tencereye alıp çırpma teli ile homojen olacak formda karıştırın.
- Sonrasında ocağa alın ve çırpmaya devam edin.
- Çırpma sürecini kaynayana kadar bırakmayalım.
- Kaynayan kremamızın altını kapatalım.
- tereyağı ve vanilyayı ekleyelim ve orta ara karıştıralım zira üzeri kabuk fiyat.
- Bisküviyi rondodan un kıvamına gelecek halde çekelim.
- Sonra bir kat bisküvi bir kat krema koyup ortasına ya da kenarlara yanlışsız dilimlediğimiz muzları dizelim.
- Tekrar bisküvi tekrar krema en son bisküvi katı koyup üzerine muz koyalım dolapta soğumaya bırakalım afiyet olsun
.

Az Gereç İle Muzlu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı