Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayva Cicek Acmış Şarkı Sozu

Hoş geldin! aydinz tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ayva Cicek Acmış Şarkı Sozu
0
207

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ayva Cicek Acmış Şarkı Sozleri

Ayva cicek acmış yaz mı gelecek
Gonul bu sevdadan vaz mı gececek
Bana ettiklerin az mı gelecek

Yandım allah yandım yandırma beni
Derin uykulardan kaldırma beni
Seviyorum diyerek kandırma beni

Ayaş yollarından aştım da geldim

Boyunu boyuma olctum de geldim
Guzeller icinden sectim de geldim

Ayaş yollarında kervanım mı var
Beni oldurmeye fermanın mı var
Ağlamaya sızlamaya dermanım mı var

Similar threads

Ankara Turkuleri Ankara Yoresine Ait Turkuler Ankara Turkuleri Sozleri Ankara Surmelisi Bulbul hiddetlenmiş inmez havadan Yarin bahcesinde guller var diye Garip yiğit mahrum kaldı sıladan Sevdalıyım yetim kaldım ben o yardan Surmelim giderse ben de giderim Surmelimin yoluna ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
İsmail Yk Ben Senin Ananın Şarkı Sozleri Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada kuzu gibi olurum Gerekirse acısını ben cekerim Sensiz olmuyor farkettim Seni bir daha uzmem canım Arada sırada kuzu gibi olurum Gerekirse acısını ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
A İle Başlayan Turku İsimleri A Harfi İle Başlayan Turkuler A İstanbul Sen Bir Han Mısın Al Fadimem (Evlerinin Onu) Asker Oldum Giydim Yelek Acı Gunlerim (Şamatacı Gunlerim) Acem Kızı Acımaz Yaratan Bile Acıyı Bal Eyledik Acıl Mor Menevşem Bahar Erişti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Sıla Sevişmeden Uyumayalım Şarkı Sozleri Gitmek zor mu senin icin, Mevcut duruma alışanlardan mısın Aşk yok mu sence Sevişmek herkesle aynı mı sence Kalp yok mu sence Hayata uşenenlerden misin sende İster kırılıp dokulelim İster yok olup dirilelim Sevişmeden uyumayalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Etkileyici Unlu Sozler Etkileyici Unlu Guzel Sozler En Guzel Etkileyici Sozler Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan Gecemin gunduzumden farkı yok alaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt