iltasyazilim
FD Üye
Ayran Detoksu (2 Günde 2 Kilo Verdiren) Tarifi İçin Malzemeler Detoks Kahvaltısı İçin;
*8 yemek kaşığı nohut
*8 yemek kaşığı yeşil mercimek
*8 yemek kaşığı bulgur
*1 litre su
*1 kilo light yoğurt (Sütaşın pembe yoğurtlarından 2 paket)
Kahvaltı İçin;
*1 haşlanmış yumurta
*1 domates
*1 salatalık
*1 kibrit kutusu beyaz peynir
*2 yeşil zeytin
*1 dilim ekmek (tam buğday, kepek, çok tahıllı ama normal ekmek olmayacak)
*İsteğe göre yeşil çay
Ayran Detoksu (2 Günde 2 Kilo Verdiren) Tarifi Yapılışı Kendim bizzati 3 kere denediğim ve 3’ünde de 1 500 kilo ve üstü verdiğim Ayran Detoksunu sizlerle de paylaşmak istedim Tavsiye ettiğim kim varsa yaklaşık 2 günde 1 5002000 kilo arası verdiler Gelelim tarife; detoks malzemeleri haşlanır Yoğurtla su ayran yapılıp haşlanmış mazlemelerle karıştırılır Dikkat edelim bu çorbaya tuz kesinlikle koymak yasak ! Su ödem toplar, bu detoksun amacı ödem atmak Sabah 10’da kahvaltı yapılır Detoks sırayla 12 00, 14 00, 16 00, 18 00, 20 00, 22 00 saatlerinde 1 kase ( 23 kepçe kadar ) yenilir Çay yasak, meyve yasak, tuz yasak Günde 3 fincan yeşil çay, 2 litre su ve 45 dk (yapılabilirse 1 saat) spor yürüyüş yapılır
Ben şuan tekrar yapıyorum bu detoksu Yapanlar yorumlarını bildirebilirler
Şimdiden afiyet olsun, Bol ekşiler olsun
*8 yemek kaşığı nohut
*8 yemek kaşığı yeşil mercimek
*8 yemek kaşığı bulgur
*1 litre su
*1 kilo light yoğurt (Sütaşın pembe yoğurtlarından 2 paket)
Kahvaltı İçin;
*1 haşlanmış yumurta
*1 domates
*1 salatalık
*1 kibrit kutusu beyaz peynir
*2 yeşil zeytin
*1 dilim ekmek (tam buğday, kepek, çok tahıllı ama normal ekmek olmayacak)
*İsteğe göre yeşil çay
Ayran Detoksu (2 Günde 2 Kilo Verdiren) Tarifi Yapılışı Kendim bizzati 3 kere denediğim ve 3’ünde de 1 500 kilo ve üstü verdiğim Ayran Detoksunu sizlerle de paylaşmak istedim Tavsiye ettiğim kim varsa yaklaşık 2 günde 1 5002000 kilo arası verdiler Gelelim tarife; detoks malzemeleri haşlanır Yoğurtla su ayran yapılıp haşlanmış mazlemelerle karıştırılır Dikkat edelim bu çorbaya tuz kesinlikle koymak yasak ! Su ödem toplar, bu detoksun amacı ödem atmak Sabah 10’da kahvaltı yapılır Detoks sırayla 12 00, 14 00, 16 00, 18 00, 20 00, 22 00 saatlerinde 1 kase ( 23 kepçe kadar ) yenilir Çay yasak, meyve yasak, tuz yasak Günde 3 fincan yeşil çay, 2 litre su ve 45 dk (yapılabilirse 1 saat) spor yürüyüş yapılır
Ben şuan tekrar yapıyorum bu detoksu Yapanlar yorumlarını bildirebilirler
Şimdiden afiyet olsun, Bol ekşiler olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.