Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayran Aşı (Kayseri Lezzeti)

Hoş geldin! crews tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ayran Aşı (Kayseri Lezzeti)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Ayran Aşı (Kayseri Lezzeti) Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı kırık buğday
*2 litre su ( Haşlamak için )
*2 su bardağı ev yoğurdu
*1 tatlı kaşığı tuz

Ayran Aşı (Kayseri Lezzeti) Tarifi Yapılışı
1 su bardağı kırık buğdayımızı bizim orada yarma da derler??2 litre kadar suda haşlayalım Zaten haşlanır ken suyunu çok fazla çekiyor 1 saat kadar haşladıktan sonra yumuşamışsa altını kapatalım ve suyunu süzelim Üzerinden 1 2 kez soğuk su geçirelim ki diri diri kalsın Daha sonra haşladığımız tencerede ayran kısmını hazırlayalım bunun için de derin bir tencere ye 3 su bardağı kadar yoğurdumuzu alalım Üzerine tuz ilave edip iyice çırpalım Kendi zevkinize göre kıvamını nasıl seviyorsanız Cıvık veya biraz kıvamlı su ekleyin Ben 2 su bardağı kadar soğuk su ekledim Daha sonra buğdayımızı da tencereye boşaltalım şöyle bir güzel karıştıralım ve üzerine nane ilave edip soğuk soğuk tüketelim
 
858,556Konular
982,097Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt