Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aynasızlar geliyor Koşun ! [BT]

Hoş geldin! resa1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Aynasızlar geliyor Koşun ! [BT]
0
185

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Aslına bakarsanız, geride kalan yıllar fotoğraf makinem üzerinde herhangi bir deformasyona sebep olmadı Hala ilk günkü gibi Ama şu da bir gerçek; bavulumda veya çantamda Nikon D90’a ayıracak yer konusunda bazı şüphelerim var
Bu şüphelerim, en son Macaristan’ın başkenti Budapeşte gezisinde günyüzüne çıktı Bu zamana kadar, yurtdışında yanımda taşıdığım Nikon D90 yerine inceleme için gelen Panasonic GF5’i yanıma aldım
Hafif ve kullanımı kolay
Çantamda açılan yer ve hafifliğe diyecek söz yok Korumak için ekstra kılıflara da ihtiyacım kaldı Çantanın bir gözüne istediğiniz gibi hor kullanarak atabiliyorsunuz Herhangi bir risk görmedim, sadece lens kapağı kapalı olsun yeter
Biraz abartmış olabilirim belki ama yüzlerce fotoğraf çektim ve artık her şey daha net Bundan sonrasında fotoğraf için özel bir tur olmadığı sürece DSLR’ım ofiste sadece profesyonel ürün fotoğraf çekimleri için kalacak
Aynasızlar çok daha hafif
Aynasız dijital fotoğraf makineleri, bu deneyimi yaşayan kişiler için daha fazla tercih edilecek gibi görünüyor Dizüstü bilgisayarlarımız artık parmaktan daha ince

Telefonlar da yine incelikte ve hafiflikte yarışırken, devasa lensi ve gövdesi, bir de bu bileşenleri korumak için taşımanız gereken kılıflarla DSLR makineler gerçekten yorucu olmaya başladılar
İşin bir de şu kısmı var DSLR’ın kalitesi ile aynasız dijital fotoğraf makinesinin kalitesini kıyaslamak doğru olmaz belki ama yayınladığınız ortamları da bir daha hatırlamanızda fayda var

Sosyal medyada paylaştığınızda, çözünürlük düşecek ve fotoğraf yeniden boyutlandırılacağı için övündüğünüz DSLR kalitesi, maalesef kendini tam anlamıyla gösteremeyecek
Bir süre daha Nikon D90’ımı dinlendireceğim ve aynasız dijital fotoğraf makineleri ile anı kaydetmeye devam edeceğim Siz de deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Yazan: Hakkı Alkan
Shiftdeletenet

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt