Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayıp olur

Hoş geldin! Mega00 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ayıp olur
0
113

Similar threads

Uçakta hostes, papaza sormuş : Viski, cin, şarap Ne emredersiniz? Kaç metrede uçuyoruz kızım? On bin metredeyiz peder! O halde sen bana su getir kızım, patrona fazla yakınız, ayıp olur!*
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bilincli Tuketici skec Bilincli Tuketici piyes Vatandaş Osman Emmi torunu icin bir bilgisayar almaya gider Torununu kıramayıp parayı zar, zor biriktirmiştir; OSMAN EMMİ: Kardaş bana bir bilgisayar ver eyisinden olsunŞoyle torunuma layık olsun emmeİkinci sınıfa gidiyorProce mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Sarhoşlarla İlgili Fıkralar Kısa Sarhoş Fıkraları Rakıyı Bıraktım Birgun adamın biri bara gitmiş adam 3 bardak yan yana koyup bi onu bi onu bi onu iciyormuş barın sahibi sormuş neden boyle iciyorsunuz demiş ADAM; bu benim yerime bu kardaşımın yerine bu da arkadaşımın yerine demiş 1 gun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
6 kişilik tiyatro oyunu tiyatro oyunu 6 kişilik (Ev ahalisi toplanmış msn de erkek tarafının msn de konuşmasını beklemektedir Koltukta 6 kişi sıkış tıkış birbirlerini ite kaka oturmaktadır Dede, anne, baba, kız, abi, erkek kardeş) Baba Yalnız bi şartım var Anne hıh Baba oğlan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
348
CENNETİN YOLU Hristiyan din adamlarından biri, Ulkemize gelerek kucuk bir cocuktan kendisine o şehirdeki kiliseyi gostermesini ister Kiliseye ulaştıklarında, papaz: Aferin cocuğum, der Yarın buraya gel de, sana cennetin yolunu gostereyim Cocuk, papazın niyetini sezerek: Siz, kilisenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt