Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uçakta hostes, papaza sormuş :
Viski, cin, şarap Ne emredersiniz?
Kaç metrede uçuyoruz kızım?
On bin metredeyiz peder!
O halde sen bana su getir kızım, patrona fazla yakınız, ayıp olur!*
Bilincli Tuketici skec
Bilincli Tuketici piyes
Vatandaş Osman Emmi torunu icin bir bilgisayar almaya gider Torununu kıramayıp parayı zar, zor biriktirmiştir;
OSMAN EMMİ:
Kardaş bana bir bilgisayar ver eyisinden olsunŞoyle torunuma layık olsun emmeİkinci sınıfa gidiyorProce mi...
Sarhoşlarla İlgili Fıkralar
Kısa Sarhoş Fıkraları
Rakıyı Bıraktım
Birgun adamın biri bara gitmiş adam 3 bardak yan yana koyup bi onu bi onu bi onu iciyormuş barın sahibi sormuş neden boyle iciyorsunuz demiş ADAM; bu benim yerime bu kardaşımın yerine bu da arkadaşımın yerine demiş 1 gun...
6 kişilik tiyatro oyunu
tiyatro oyunu 6 kişilik
(Ev ahalisi toplanmış msn de erkek tarafının msn de konuşmasını beklemektedir Koltukta 6 kişi sıkış tıkış birbirlerini ite kaka oturmaktadır Dede, anne, baba, kız, abi, erkek kardeş)
Baba Yalnız bi şartım var
Anne hıh
Baba oğlan...
CENNETİN YOLU
Hristiyan din adamlarından biri, Ulkemize gelerek kucuk bir cocuktan kendisine o şehirdeki kiliseyi gostermesini ister Kiliseye ulaştıklarında, papaz:
Aferin cocuğum, der Yarın buraya gel de, sana cennetin yolunu gostereyim
Cocuk, papazın niyetini sezerek:
Siz, kilisenin...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.