Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayça kaya'nın 1 haftada 3.5 kilo verdiren diyeti

Ayça kaya'nın 1 haftada 3.5 kilo verdiren diyeti
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ayça kaya'nın 1 haftada 35 kilo verdiren diyeti Dr Ayça Kaya'nın öteki perhiz listelerini forumda gördüm lakin buna eşit gelmedim Yine Doktorum programında vermişti bu listeyi Her ne kadar 1 hafta 35 kg deseler de herkesin aynı oranda kilo verebileceğini sanmıyorum, kilosu çok olanlar muhtemeldir ancak daha artı verirler Bu listeyi sizlerle paylaşmak istedim Sabahtan (Saat 07300800 gibi) 1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta 2 dilim ekmek (kepekli ekmek veya çavdar ekmeği olabilir) Bol Miktarda maydanoz, roka, dereotu, tere 34 zeytin Şekersiz nehir Ara ( Saat 1000 gibi) 1 akarsu bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi) Öğle Izgara et (Sabahleyin yumurta yenmediyse yumurta da olabilir) 12 dilim ekmek Bol salata 1 bardak ayran İkindi 1 kadeh yoğurt id 2 kaşık yulaf 1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin arkasında da yiyebilirsiniz) Akşam 1 kase çorba 45 kaşık zeytinyağlı yemek yemek 1 kase yoğurt 1 meyve Beraberinde minimum 8 kadeh su içilmesi öneriliyor, hatta 12 kadeh içilebilirse fazla çok daha iyi Egzersizle desteklenmeliaycakayanin1haftada35kiloverdirendiyeti5c50c3ca2b8f0gifalt :bob: :bob: :bob:​  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt