Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ay Tutulması Anlatım

Ay Tutulması Anlatım
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ay tutulması anlamı,
ay tutulması konu anlatımı,
ay tutulmasının anlatımı

Ay Tutulması Anlatım

Ay Tutulması; Dunya Guneş etrafında donerken Ay'la Guneş'in arasına girdiği zaman Ay tutulması meydana gelir Guneş ışıkları da bir doğru boyunca yayıldıkları icin Ay, Dunya'nın golgesinde kalır Dunya'nın golgesi ayın uzerine duştuğu icin ay gorulmez Bu olaya Ay tutulması denir

Similar threads

Ay tutulması ne demek Ay tutulmasının anlatımı Ay tutulması konu anlatımı Ay kendi yorungesinde dolanırken, kimi zaman Dunya'nın golgesine girer Buna Ay tutulması denir Ay tutulması, dolunay zamanında ve ayın duğum noktalarına yakın olması durumunda meydana gelir Ay'ın Dunya'nın golgesine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Ay Tutulması nasıl gercekleşir Ay Tutulması tarifi Ay kendi yorungesinde dolanırken, kimi zaman Dunya'nın golgesine girer Buna Ay tutulması denir Ay tutulması, dolunay zamanında ve ayın duğum noktalarına yakın olması durumunda meydana gelir Ay'ın Dunya'nın golgesine girmesi ile Guneş'ten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Ay Tutulması ne demek Ay Tutulmasının tanımı Ay tutulmasının acıklaması Ay kendi yorungesinde dolanırken, kimi zaman Dunya'nın golgesine girer Buna Ay tutulması denir Ay tutulması, dolunay zamanında ve ayın duğum noktalarına yakın olması durumunda meydana gelir Ay'ın Dunya'nın golgesine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Guneş tutulması nasıl olur Guneş tutulması konu anlatımı Guneş Tutulması, Ay'ın Guneş'le Dunya arasında girmesi ve bazı ozel koşulların sağlanması sonucu oluşur Tutulmanın olabilmesi icin Ay Yeni Ayfazında ya da Dunya etrafındaki yorungesinde duğumler yakınında bulunmalıdır Ay bilindiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Guneş Tutulması Deney, Guneş tutulmasının meydana gelişi deneyi, Guneş Tutulması Deneyi Deneyin Amacı: Guneş tutulmasının meydana gelişini gormek Hazırlık Soruları: Guneş tutulmasının nedenlerini araştırınız Kullanılan Arac ve Gerecler: 1dokum ayak 4guc kaynağı 2bağlama parcası 5dunya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt