Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Avaz avaz bağırmak ne demek

Avaz avaz bağırmak ne demek
0
189

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Avaz avaz bağırmak anlamı,Avaz avaz bağırmak deyimi,Avaz avaz bağırmak nedir

Avaz avaz bağırmak : Olanca gucuyle bağırmak; sesi yettiği kadar, var gucuyle bağırmak

Tamam duyuyorum, oyle avaz avaz bağırma!

Similar threads

Avaz Avaz Bağırmak Deyiminin Acıklaması Avaz Avaz Bağırmak Deyiminin sozluk Anlamı Olanca gucuyle bağırma, sesi yettiği kadar, var gucuyle bağırmak anlamında kullanılan bir deyimdir
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Boğazını Yırtmak ne demek Boğazını Yırtmak sozluk anlamı Bu deyim olanca gucuyle bağırmak anlamında kullanılmaktadır Kadın boğazı yırtılırcasına cocuğunu cağırıyordu
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
melekler yardım :( şu an öylesine yanlsızım ancak öylesine çaresiz inanın şu mesajı yazarken ağlıyorum ne yapacağımı bilemiyorum resmi olarak yaşamım avuçlerımın arasından kayıp gidiyor daha öncede yazmıştım annem hasta diye birazda olsa toparladı gerçi ben göremedim ama telefonda sesi iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
çocuklarınıza bağırmayın! çoğu kez tekrarlanan bağırmalar, azarlamalar çocuğun şayet de annesinden dehşet etmesine niçin olur Eğer çocuğunuza bağırdıktan sonra kusur yaptığınızı farkederseniz, hiç çekinmeden ondan özür dileyin Çocuklarına söz geçirememekten yakınmayan bir anne var mıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Tuna Nehri akmam diyor Etrâfımı yıkmam diyor, Şânı büyük Osman Paşa Plevne’den çıkmam diyor Düşman Tuna’yı atladı Karakolları yokladı Osman Paşanın emrinde Beş bin top birden patladı İlkokul yıllarımda ezberlediğim ilk şiirlerden biri budur Milli bayramlarda okulun giriş kapısının önündeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,500Konular
982,393Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt