Avakado yenmesi nasıldır
Avakado nasıl yenir
Avokado yeme kılavuzunda, tuketim konusunda 5 farklı yol ele alınıyor
Konya'da bir alışveriş merkezi, cok fazla bilinmeyen avokadonun satışını artırmak amacıyla, avokado satın alanlara, bu meyvenin nasıl yeneceğine ilişkin bilgiler iceren kılavuz veriyor
Konya'da kurulu Afra Alışveriş Merkezi, cok sayıda muşterisinin tropikal avokado meyvesini satın almak istemesi, buna karşın bu meyveyi tuketme konusunda bilgileri olmadığı icin almaktan vazgectiklerini bildirmeleri uzerine, avokado yeme kılavuzu hazırladı Hazırladıkları kılavuzu, avokado meyvesini satın alan muşterilerine verdiklerini belirten alışveriş merkezi yetkilileri, bu yolla daha once cok az miktarda satılan avokadonun satışının bir anda arttığını bildirdiler
Avokadonun tuketimi konusunda 5 farklı yolun ele alındığı kılavuzda şu bilgiler yer alıyor:
Avokado ancak yumuşadıktan sonra yenilebilir Sert iken acıdır Yumuşayan Avokado'nun kabuğu ince şekilde soyulur (El veya bıcak ile)
1 Meyva uzunlamasına ortadan kesilir Ortadaki iri cekirdek cıkarılır Meyva ince ince cips gibi doğranır veya ezilir Tuz, kırmızı veya karabiber ekilir Limon sıkılır karıştırılır Arzuya gore biraz taze veya kuru soğan kıyılarak ilave edilir Maydanoz ve domates ilave edilebilir Salata gibi yenir (Not: yağ istemez)
2Soyulmuş ve ezilmiş avakado sarımsaklı yoğurt ile karıştırılır Limon ilave edilmez, boyle de yenilebilir
3 Omlet yapılır Peynir yerine avokado konur
4 Mantar sote gibi sote yapılabilir
5 Ezilmiş avokado bal ve ezilmiş cevizle karıştırılır Bu takdirde tuz, limon, biber ilave edilmez
Avakado nasıl yenir
Avokado yeme kılavuzunda, tuketim konusunda 5 farklı yol ele alınıyor
Konya'da bir alışveriş merkezi, cok fazla bilinmeyen avokadonun satışını artırmak amacıyla, avokado satın alanlara, bu meyvenin nasıl yeneceğine ilişkin bilgiler iceren kılavuz veriyor
Konya'da kurulu Afra Alışveriş Merkezi, cok sayıda muşterisinin tropikal avokado meyvesini satın almak istemesi, buna karşın bu meyveyi tuketme konusunda bilgileri olmadığı icin almaktan vazgectiklerini bildirmeleri uzerine, avokado yeme kılavuzu hazırladı Hazırladıkları kılavuzu, avokado meyvesini satın alan muşterilerine verdiklerini belirten alışveriş merkezi yetkilileri, bu yolla daha once cok az miktarda satılan avokadonun satışının bir anda arttığını bildirdiler
Avokadonun tuketimi konusunda 5 farklı yolun ele alındığı kılavuzda şu bilgiler yer alıyor:
Avokado ancak yumuşadıktan sonra yenilebilir Sert iken acıdır Yumuşayan Avokado'nun kabuğu ince şekilde soyulur (El veya bıcak ile)
1 Meyva uzunlamasına ortadan kesilir Ortadaki iri cekirdek cıkarılır Meyva ince ince cips gibi doğranır veya ezilir Tuz, kırmızı veya karabiber ekilir Limon sıkılır karıştırılır Arzuya gore biraz taze veya kuru soğan kıyılarak ilave edilir Maydanoz ve domates ilave edilebilir Salata gibi yenir (Not: yağ istemez)
2Soyulmuş ve ezilmiş avakado sarımsaklı yoğurt ile karıştırılır Limon ilave edilmez, boyle de yenilebilir
3 Omlet yapılır Peynir yerine avokado konur
4 Mantar sote gibi sote yapılabilir
5 Ezilmiş avokado bal ve ezilmiş cevizle karıştırılır Bu takdirde tuz, limon, biber ilave edilmez