Atv'de yeni bir zorlama Tövbeler Tövbesi töbeler töbesi künye atv tövbeler tövbesi parmak izi Atv'de bugün saat 2000'nin üzerine ekranlar çıktı birincil bölümüyle Tövbeler Tövbesi gider Melek'ler Kucak konusu: halktan ve gayet cana yakın öykü Melek'lerim Acilen jel gelelim izi haberlerinin ve oyuncu listesinin ayrıntılarınaatvdeyenibirbaskitovbelertovbesi5c57d807e89b1alt 1549260799 1549260799 atvdeyenibirbaskitovbelertovbesi5c57d8082a24eatvdeyenibirbaskitovbelertovbesi5c57d8082a24eatvdeyenibirbaskitovbelertovbesi5c57d8082a24e 1 ‘Tövbeler Tövbesi’ adlı dizide, ‘Фидан'ı canlandırıcı Fulya Zenginer, yeni projesinin perde arkasını anlattı Tuba Ünsal ve Cemal Toktaş'rol alır kucağına; izleyicileri ayrıca güldüreceğini ayrıca de ağlatacağını açıklayan Zenginer, “Bu federasyon, bilhassa ‘Nerede eski mahalleler, o komşuluk ilişkileri’ diye yakınanları sihirsel edecek dedi ‘Köpek yavrusu Kadınlar’ adlı diziden sonradan ‘Tövbeler Tövbesi'ne gibi dahil çelik? ‘Köpek Kadınlar'in bitmesine yakın birkaç projeden öneri geldi İçime azami ‘Tövbeler Tövbesi’ sindi Gerçekten kısa bir süre tatil yaparım diye düşünüyordum Çünkü ‘Pup Kadınlar’ fazla sıkıcı bir diziydi Ama ‘Tövbeler Tövbesi’ o kadar cana yakın geldi oysa; hemen başlamak istedim ‘Фидан'in hangi özelliği sizi etkiledi? Başlarda ‘Fidan’ karakteri kafamda tam oturmamıştı Bu yüzden de belirli değildim Ama yönetmenimiz Dobra Dobra, Herhangi bir ve senaristimiz Zülküf Yucel'in anlattıklarından; ‘Фидан'ın derinlikleri olan ve ‘Köpek Kadınlar'bir bankta ‘Yeliz'den bir tane daha olduğunu gördüm Süre çığlık kesinlikle; bu karakteri canlandırmak için can gök İzleyici sizi psikolojik sorunlar yaşamış ‘Yeliz’ karakteriyle tanıdı ‘Фидан'bu karakterden farkı ne? ‘Fidan’ kuvvetli lakin naif bir şahsiyet Fazla koku niyetli biri Fiilen ‘Фидан'a baktığımda beni en çok poı şeyler; daha önce oynadığım hiçbir role benzememesiydi Tipimden tutun duruşuma dek İzleyici sizce diziyi sevecek mi? ‘Tövbeler Tövbesi’ fazla bizden, fazla dostça bir hikaye eminim birçok ünlünün kişi benım gibi; “Nerede eski mahalleler, nerede eski komşuluk ilişkileri diyor İşte dizimizdeki bu hoş ilişkiler çemberi, izleyiciyi çekecektir diye düşünüyorum dahası diyaloglar ve ilişkiler öyle reel fakat; cümbür cemaat kendinden bir parça bulacak Parmak izi sezona geç başlıyor Bu durumda sizce bir dezavantaj oluşturacak mı? Bence olmayacak Açıkcası kucağında başka bir pozisyon var; ne salt dram, ne de salt komedi biz her şeyi Ayrıca güldürecek, hem de ağlatacak bir proje Diz her bölümünde üç klip izleyeceğiz Bu Türkiye'de de ilk kez kullanılacak bir yöntem Evet pek İzleyiciye sıcak bir öyküyle birlikte, yanıltıcı, müzik ziyafeti de yaşatmak istiyoruz Kullanılan kumaşların tümü birbirinden güzel; ayrıca nostaljik, keza daha yeni bir kesim Fakat natürel ancak müzikler; o anki şart duygusuna tarafından olacak Dizide varlıklıfakir çatışması mı anlatılacak? Yalnızca varlıklıfakir çatışması anlatılacak yani, yok mi, edilemez, fakat o aldı temalarından bir parça başına aşk hikayeleri İçinde de Bu parmak izi, izleyiciyi merakta bırakacak ve şaşırtacak Ama bunu yaparken de seyirciyi hiç yormayacak Canlandırdığınız karakterin aşkını nasıl değerlendiriyorsunuz? Saf bir aşk Kendimce fazla güzel! Yarın Gazetesi