Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atiye Salla şarkısı

Atiye Salla şarkısı
0
171

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
atiye deniz salla
atiye deniz salla şarkı sozu
atiye salla şarkısı

Hangi aşk yola gelir ki
Acı veren biri mutlu eder mi ?
Aldatan aldanırmış değer mi ?
Bahane bol gonul dara dusunce,
İnsan hata yapar mı sevince ?
Sınırları cizersin giderse

Uzeni yolla
İsterse donsun sonra
Salla ardına bakma asla
Yolla aldatan aldansın salla

Similar threads

imagesatiyedenizsallasarkisozleri5adae9d426449 Hangi aşkı yola gelir ki? Acı veren biri, mutlu eder mi? Aldatan aldanırmış değer mi? Dara duşunce insan hata yapar mı sevince? Sınırları cizersin giderse Uzeni yolla İsterse donsun sonra Salla, ardına bakma asla Yolla, aldatan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Atiye Deniz Salla Hangi aşk yola kazanç oysa Acı veren biri mutlu eder mi ? Aldatan aldanırmış layık mi ? Mazeret bol gönül dara düsünce, İnsan hata yapar mı sevince ? Sınırları çizersin giderse Üzeni yolla İsterse dönsün daha sonra Salla ardına bakma asla Yolla aldatan aldansın salla  
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
2019 Şarkı Sözlerinden Nickler, şarkı sözlerinden nickler msn nickleri, şarkı sözleri nickleri Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum fazla yoruldum Ve şimdi ben de düştüm… Bu kere öyle bir afili yalnızlık Dertli bir bayan dek düşman Tuzaklar kurmuş diğer taraftan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Mustafa Ceceli Bir Yanlış Kac Doğru şarkı sozleri Mustafa Ceceli Bir Yanlış Kac Doğru şarkısı sozu Yaralandımı gormuyor musun Duşmanız gibi davranıyorsun Bir yanlışın kac doğurumu goturuyor Gururun arkasına saklanıyorsun Ardına kadar acık Gonulden sevene bu gonul Bize bir adım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Serseri Arabesk Delikanlı Sozler Serseri Arabesk Delikanlı Damar Mesajlar Gozlerin gozlerime değdiğinde felaketim olurdu ağlardım Ne zaman ayrılık saati gelse icimdeki gullerin boynu bukuk bir zaman kalırım oylece Neden sonra gittiğini anlarım icimde guller ağlar ben ağlarım Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt