Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atilla Taş'tan 'adaylık' paylaşımı: 'Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendim'

Atilla Taş'tan 'adaylık' paylaşımı: 'Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendim'
0
112

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Atilla Taş'ın toplumsal medya hesabından son paylaşımı gündem oldu.

Gece saatlerinde muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendiğini tez eden Taş, "Bugün enteresan bir biçimde Cumhurbaşkanı adayımızı öğrendim" sözlerini kullandı.

Öte yandan durumu 'umut verici' olarak tanım eden Taş'ın paylaşımı şu formda:

"Bugün enteresan bir biçimde Cumhurbaşkanı adayımızı öğrendim. Doğal ki söyleyemem ancak 'umut verici' diyeyim."

"HERKES BİLİYORDU"

FETÖ soruşturması kapsamında 31 Ağustos 2016 tarihinde gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen sanatçı Atilla Taş, akabinde özgür bırakılmıştı. Akabinde tek davada 5 farklı cürüm savıyla hakim karşısına çıkan Atilla Taş, beraat etmişti.

Taş, beraat kararının akabinde yaptığı açıklamada, "Herkes suçsuzluğumu biliyordu lakin buna karşın sessiz kaldılar" dedi.