Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atilla İlhan Şiirleri

Atilla İlhan Şiirleri
0
463

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,953
F-D Coin
118

KİMİ SEVSEM SENSİN
her şeyi terk ettim / ne aşk ne şehvet
sarışın başladığım esmer bitiyor
anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli
dudakları keskin kırmızı jilet
bir belaya çattık / nasıl bitirmeli
gitar kımıldadı mı zaman deliniyor
kimi sevsem sensin / hayret
kapıların kapalı girilemiyor

kimi sevsem sensin / senden ibaret
hepsini senin adınla çağırıyorum
arkamdan şımarık gülüşüyorlar
getirdikleri yağmur / sende unuttuğum
hani o sımsıcak iri çekirdekli
senin gibi vahşi öpüşüyorlar
kimi sevsem sensin / hayret
in misin cin misin anlamıyorum

Similar threads

En Guzel Aşk Şiirleri Oku Aşağıda sizler icin en guzel aşk şiirleri arasından unlu şairlerin yazmış olduğu birbirinden guzel Aşk şiirleri paylaşıyoruzAşkınıza sevgilinize şiirlerle birşeyler anlatmak istiyorsanız aşağıdaki Aşk şiirleri arasından guzel bir secim yaparak Aşkınızı Aşkınıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Aşkı en guzel anlatan Aşk şiirleri paylaşacağız sizlerleKimbilir size gore Aşkı en iyi anlatan şir belki sayfamızdadır ♥ ♥ ♥ Aşkı Anlatan En Guzel Aşk Şiirleri ♥ ♥ ♥ YAZMAM DAHA AŞK ŞİİRİ ♥ Oydu bir bakışta tanıdım onu Kuşlar bakımından ucarı Cocuk tutumuyla beklenmedik Uzatmış ay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Attila İlhan Kimdir? Hayatı Doğum Tarihi : 15 Haziran 1925 Vefat Tarihi : 11 Ekim 2005 Attila İlhan ; Turk şair, romancı, denemeci, gazeteci ve eleştirmen Entelektuel calışmalarıyla Turk edebiyat ve duşunce dunyasına onemli katkıları olmuş bir aydındır Hayatı :15 Haziran 1925'te...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Attila İlhan Kimdir? Hayatı Doğum Tarihi : 15 Haziran 1925 Vefat Tarihi : 11 Ekim 2005 Attilâ İlhan ; Türk şair, romancı, denemeci, gazeteci ve eleştirmen Entelektüel çalışmalarıyla Türk edebiyat ve zihin dünyasına manâlı katkıları olmuş bir aydındır Hayatı :15 Haziran 1925'te...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
ATİLLA İLHAN (doğumu 1925) Şair, romancı, eleştirmen, senaryo yazarı ve gazeteci olarak Attilâ İlhan edebiyatımızın çok yönü olan sanatçılarından biridir Şiire fazla erken yaşlarda, ilkokul döneminde başlayan Attilâ İlhan Menemen'de doğdu Edebiyat sevgisini şiire meraklı babasından ve edebiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt