Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ATI Radeon HD 3400

ATI Radeon HD 3400

Similar threads

Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda yeniyim herkeze slm lar benim sorum olacak ati radeon hd 4670 hakkın da simdi ilk önce size özelliklerini yazıyım Birincil Adaptör Grafik Kartı Üreticisi Powered by ATI Grafik Yonga Seti ATI Radeon HD 4600 Series Aygıt Tanıtıcısı 9490...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Merhaba arkadaslar oncelikle ben bu yaz yeni bir pc aldım onceki pcm emekliye ayırdım fakat pcmde 1 gb ram olmasına karsın tam kapasite kullanamadıgımı dusunuyorum kasanın icini henuz acmadım ve 1gb olarak gozukmesine karsın 1 gb verimi gibi gelmiyor bana ram hızlandırıcı program actıgımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar GTA IV oynamak istiyorum fakat Özellikler Ayar bölümüne bakınca ATI Radeon 3400 HD Series yazıyor Bu ekran kartını güncellemek istiyorum Sitesine baktım fakat 3400 için Link yok Bana yardım edebilirseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
EKRAN KARTI konusunda fazla bilgim yok nolur yardım !!! biraz eski bir sistemim var çoğunuz hiç alma diceksiniz ama ekran kartı lazım takıcağım ekran kartı ATI RADEON HD 3450 512 MB EKRAN KARTI (AGP) intel(R) pentium(R) 4 CPU 1400MHz 140 ghz 1 gb RAM şu anki ekran kartı da nvidıa riva...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt