Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda yeniyim herkeze slm lar benim sorum olacak ati radeon hd 4670 hakkın da
simdi ilk önce size özelliklerini yazıyım
Birincil Adaptör
Grafik Kartı Üreticisi Powered by ATI
Grafik Yonga Seti ATI Radeon HD 4600 Series
Aygıt Tanıtıcısı 9490...
Merhaba arkadaslar
oncelikle ben bu yaz yeni bir pc aldım onceki pcm emekliye ayırdım
fakat pcmde 1 gb ram olmasına karsın tam kapasite kullanamadıgımı dusunuyorum
kasanın icini henuz acmadım ve 1gb olarak gozukmesine karsın 1 gb verimi gibi gelmiyor bana
ram hızlandırıcı program actıgımda...
Arkadaşlar GTA IV oynamak istiyorum fakat Özellikler Ayar bölümüne bakınca ATI Radeon 3400 HD Series yazıyor Bu ekran kartını güncellemek istiyorum Sitesine baktım fakat 3400 için Link yok Bana yardım edebilirseniz sevinirim
EKRAN KARTI konusunda fazla bilgim yok nolur yardım !!!
biraz eski bir sistemim var çoğunuz hiç alma diceksiniz ama ekran kartı lazım
takıcağım ekran kartı ATI RADEON HD 3450 512 MB EKRAN KARTI (AGP)
intel(R) pentium(R) 4 CPU 1400MHz
140 ghz
1 gb RAM
şu anki ekran kartı da nvidıa riva...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.