Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ati Catalyst Control Center Arayüzü Açılmıyor!

Ati Catalyst Control Center Arayüzü Açılmıyor!
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar Ati HD 3870 ekran kartına sahibimDriverları güncellediğimde sorunsuz bir şekilde kuruluyor oyunlarda vs hiç bir problem yok yalnız catalyst kontrol center arayüzü kurulmuyor ve çalışmıyorEkran kartını tamamen kaldırıp yeniden kuruyorum hatta kartla gelen cd den kuruyorum herhangi bir donanım algılanamadı hatası veriyor ce ccc arayüzünü kurmuyor normalde kartın görülmesi lazımYalnız dikkatimi çeken bir şey oldu kurulum esnasında ccc olduğu bölüm pasif konumda herhangi bir şekilde aktifleştirlemiyorDriveragent programında ekran kartı driveri güncel ordan da kontrol ettim dxdiag dan da kontrol ettim porgram ekle kaldırda ccc görünüyorÇıldırtacak bu ccc beni daha önce gene böyle olmuştu formatla işi çözmüştümAma bu sefer format atmak istemiyorum çünkü benim için epeyi zahmetli bir iş olacak ve buna vaktim de yok açıkçasıYokmudur bu işin bir çözümü beni bu dertten kurtaracak bir arkadaşİnterneti araştırıyorum bu konudan bayağı bir muzdarip varSadece ccc arayüzünü kurma imkanı da yok galiba otomatik olarak kuruluyor sanırsam nedir sorun anlayamadım bir türlüSorunsuz bir şekilde çalışan ekran kartı güncel bir driver çalışmayan bir arayüz şaştım kaldım ben bu işe!

858,505Konular
982,801Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt