iltasyazilim
FD Üye
Evet arkadaşlar çoğu ateiste saygı ve sevgi çerçevesinde tartışıp ortak nokta bulmaya çalıştım ama tek bir soru aklımı kurcaladı Şimdi bu konuyu görünce alay etme veya kibirlenme duyguları kabarabilir bizimle başa çıkamadın diye ama cevap veremedim diyorum Cevabını Allah'ın izniyle araştırıp ilmini bulacağım
Dedikleri şey :
Ben iyiliği kendi şahsi düşünceme ve kalbime göre yapıyorum dinle bağlantısı yok ve cehennemden korktuğum için de değil Ben bol bol iyilik yapan biriyim Ama benim gözüm ne hurilerde ne de cennetin bahçelerinde
Şimdi bu durumda ikilemde kaldığımı söyleyebilirim İyilik yapıyor fakat ne huri ne de meyve bahçelerinde dolaşmak, ruhunu güzelliklere boğmak istiyor Buna ne tür bir cevap verebileceğimi bilemedim kusura kalmayın
Dedikleri şey :
Ben iyiliği kendi şahsi düşünceme ve kalbime göre yapıyorum dinle bağlantısı yok ve cehennemden korktuğum için de değil Ben bol bol iyilik yapan biriyim Ama benim gözüm ne hurilerde ne de cennetin bahçelerinde
Şimdi bu durumda ikilemde kaldığımı söyleyebilirim İyilik yapıyor fakat ne huri ne de meyve bahçelerinde dolaşmak, ruhunu güzelliklere boğmak istiyor Buna ne tür bir cevap verebileceğimi bilemedim kusura kalmayın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.