Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturk'un turk toplumu hakkında soylediği sozler

Ataturk'un turk toplumu hakkında soylediği sozler
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ataturkun turk toplumu hakkında soylediği sozler nelerdir??

Cumhuriyetimizin dayanağı Turk toplumudur

Ataturkun Turk Toplumu Hakkında Soylediği Sozler

Benim hayatta yegane fahrim, servetim Turklukten başka bir şey değildir
1923

Bu memleket tarihte Turktu, halde Turktur ve ebediyen Turk olarak yaşayacaktır
1923

Turk! Oğun Calış Guven
1925

Bir Turk dunyaya bedeldir
1925

Similar threads

Ataturk'un cumhuriyet hakkında soylediği sozler Cevap: Ataturk'un cumhuriyet hakkında soylediği sozler Ataturk'un Cumhuriyetle İlgili Sozleri 1 Turkiye devletinin şekli hukUmeti cumhuriyettir 2 Turk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir (1924)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
TURK MİLLETİ Benim hayatta yegane fahrim, servetim Turklukten başka bir şey değildir 1923 Bu memleket tarihte Turktu, halde Turktur ve ebediyen Turk olarak yaşayacaktır 1923 Turk! Oğun Calış Guven 1925 Bir Turk dunyaya bedeldir 1925 İngiliz ateşe militerinin sorduğu bir sorunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Atatürkün türk toplumu hakkında söylediği sözler nelerdir?? Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur Atatürkün Türk Toplumu Hakkında Söylediği Sözler Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir 1923 Bu memleket tarihte Türktü, halde Türktür ve daima Türk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Ataturk'un millet ve vatan sevgisi ile ilgili sozleri Biz, ilhamlarımızı, gokten ve gorunmez alemlerden değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz Bizim yolumuzu cizen; icinde yaşadığımız yurt, bağrından cıktığımız Turk Milleti ve bir de milletler tarihinin binbir facia ve ıstırap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Ataturk'un cumhuriyet ile ilgili soylediği sozler nelerdir? Mustafa Kemal Ataturk'un Cumhuriyetle İlgili Soylediği Sozler ve Cumleler ATATURK'UN CUMHURİYETLE İLGİLİ SOZLERİ * Turkiye devletinin şekli hukUmeti cumhuriyettir * Turk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt