Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturkun tarihle ilgili sozleri

Ataturkun tarihle ilgili sozleri
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ataturkun tarih sozleri,
Ataturkun tarihle ilgili sozleri,

“Bizim milletimizin esas hayatını duşunelim Bu duşunce bizi, elbette altı yedi asırlık Osmanlı Turklerinden Selcuklu Turklerine ve ondan evvel bu devirlerin her birine eş değer olan buyuk Turk devrine ulaştırır

“Turk Milleti bin yıldan fazla bir zamandır, bu topraklarda yaşama hakkına sahiptir Bu, eskiye ait kalıntılarla tespit edilmiştir Osmanlı Devletine gelince bu devlet, yedi asırdır yaşamaktadır ve muhteşem mazisi ve tarihiyle ovunebilir Biz kudreti ve haşmeti, butun dunyada, Asya, Avrupa ve Afrika hatlarında tanınan bir milletiz Cengaverlerimiz ve ticaret gemilerimiz okyanusları aşmışlar ve bayrağımızı Hindistana kadar goturmuşlerdir Kabiliyetlerimiz, bir zamanlar sahip olduğumuz ve butun dunyaca bilinen hakimiyetimizle ispat edilmiştir

“Turk cocuğu ecdadını tanıdıkca daha buyuk işler yapmak icin kendinde kuvvet bulacaktır

“Tarih yazmak, tarih yapmak kadar muhimdir Yazan yapana sadık kalmazsa değişmeyen hakikat insanlığı şaşırtacak bir mahiyet alır

Similar threads

Ataturkun muzikle ilgili soylediği sozler,Ataturkun muzik ile ilgili ozdeyişleri,Ataturkun muzikle ilgili kısa sozleri,Ataturkun muzikle ilgili ozlu sozleri Ataturk'un muzik hakkındaki sozleri “Muzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir “Hayatta muzik lazım değildir Cunku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Ataturkun Kulturle İlgili Sozleri, Ataturkun Kultur Hakkında Soylediği Sozler, Ataturkun Kultur icin Soyledikleri, imagesataturkunkulturleilgilisozleri5ad6a2805f9a8 Ataturkun Kultur ile İlgili Sozleri Turkiye Cumhuriyetinin temeli kulturdur Bu sozu burada ayrıca izaha luzum gormuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Ataturkun Medeniyetle İlgili Sozleri, Ataturkun Medeniyet Hakkında Soylediği Sozler, Ataturkun Medeniyet icin Soyledikleri, imagesataturkunmedeniyetleilgilisozleri5ad6a288eb167 Ataturkun Medeniyet ile İlgili Sozleri Biz her goruş acısından medeni insan olmalıyız Cok acılar gorduk Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
ataturkun edebiyatla ilgili sozleri,ataturkun edebiyatla ilgili vecizeleri,ataturkun edebiyatla ilgili ozdeyişleri ve duşunceleri Ataturkun her turuyle uzerinde durduğu bir sanat dalı da edebiyattır Edebiyatın tanımını yapan Ataturk der ki: Edebiyat denildiği zaman şu anlaşılır: Soz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Ataturk'un Eğitim İle İlgili Sozleri, Ataturkun Milli Eğitimle İlgili Vecizeleri, Ataturkun Milli Eğitime verdiği onem, ATATURK'UN EĞİTİM OĞRETİM İLE İLGİLİ VECİZ SOZLERİ imagesataturkunmilliegitimleilgilisozleri5ad6a29b6b8b6 En muhim ve feyizli vazifelerimiz milli eğitim işleridir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt