Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturkun oğretmenlerle ilgili sozleri

Ataturkun oğretmenlerle ilgili sozleri
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Aturkun oğretmenlerle ilgili soylediği sozleri

Mustafa Kemal Ataturk'un Oğretmenler hakkında soylediği anlamı ve ozlu sozleri bulabileceğiniz bir syafayı goruntuluyorsunuz

Toplumun duşmanı cehalet, cehaletin duşmanı oğretmenlerdir (Ataturk)

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak oğretmenlerdir (Ataturk)

Oğretmenler!Sarsılmaz imanla sizi izleyeceğiz ve karşılaştığınız butun engelleri kaldıracağız (Ataturk)

Oğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır (Ataturk)

Dunyanın her yerinde oğretmenler, toplumun en fedakar ve saygıdeğer insanlarıdır (Ataturk)

Oğretmenler bir milleti kurtaran en buyuk unsurlardır (Ataturk)

Yeni nesil en buyuk cumhuriyetcilik dersini bugunku oğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri oğretmenlerden alacaktır (Ataturk)

Benim asıl anlatılacak yanım oğretmenliğimdir Topluma, milletime ben, oğretmenlik yapabiliyorsam, beni onunla anlatın Yoksa kazandığım zaferler, yaptığım oteki işlerle beni anlatmanız pek onemli değildir (Ataturk)

imagesataturkunogretmenlerleilgilisozleri5ad91b99089b4

Similar threads

Ataturk'un Oğretmenler Gunu Sozleri Toplumun duşmanı cehalet, cehaletin duşmanı oğretmenlerdir (Ataturk) Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak oğretmenlerdir (Ataturk) Oğretmenler!Sarsılmaz imanla sizi izleyeceğiz ve karşılaştığınız butun engelleri kaldıracağız (Ataturk)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Oğretmenler Gunu İle İlgili Ataturk Sozleri Oğretmenler Gunu İcin Ataturk Sozleri Cumhuriyet sizden fikri hur vicdanı hur irfanı hurnesiller ister Yeni kuşak en buyuk cumhuriyetcilik dersini bu gunku oğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri oğretmenlerden alacaktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Oğretmenler Gunu Ozlu Sozler, Oğretmenlik bir sanat işidir Sanatcı gecim sıkıntısı cekerse, ondan yaratıcılık beklenemez (İNOzgur) imagesogretmenlergunuileilgiliozlusozler5ad939bd1e4a4 Yeryuzunde oğretmenlikten daha onurlu bir tanımıyorum (Diyojen) Yeryuzunde barışı sağlayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Oğretmen İle İlgili Sozleri, Oğretmenle İlgili Sozler, Oğretmenler İle İlgili Sozler *Bana bir harf oğretenin kırk yıl kolesi olurum Hz Ali (ra) *Bir oğretmen ebediyete hukmeden insandır Tesirlerinin nerede biteceği asla bilinemez Henry Adams *Bir topluluk ulus olabilmek icin mutlaka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
oğretmen ile ilgili sozler oğretmen ile ilgili sozler kısa Unutmayınız ki cumhurbaşkanı bile sınıfta oğretmenden sonra gelir (Ataturk) Dunyanın her tarafında oğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır (Ataturk) Bir topluluk ulus olabilmek icin mutlaka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,517Konular
981,096Mesajlar
30,916Kullanıcılar
igdirbeySon üye
Üst Alt