Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ataturkun jandarma ile ilgili sozleri

ataturkun jandarma ile ilgili sozleri
0
416

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
ataturkun jandarma ile ilgili sozleri nelerdir?

İc guvenliğin sağlanmasında en muhim ve maddi vasıta olan jandarma teşkilatı, onemli birlikler ilavesi ile guclendirilmiş ve ceşitli jandarma okulları acılmıştır

Buyuk kararlar vermek kafi değildir Bu kararları cesaret ve kesinlikle tatbik etmek lazımdır

Turk, esaret kabul etmeyen bir millettir

Dunyanın hic bir ordusunda yureği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir

Bir orduyu oluşturan her rutbe sahibi, genel olarak her şahıs, yaşayan bir makinenin canlı organları, parcalarıdır

En buyuk askerlik, ceşitli varsayımları cok iyi hesap ederek en iyi goruleni gecikmeden uygulamaktır

Emir verirken, kendini o emri yerine getirecek olanların yerine koymak ve emrin nasıl yerine getirilip uygulanacağını duşunmek ve bilmek gerekir

Similar threads

atatürkün jandarma ile ilgili sözleri nelerdir? İç güvenliğin sağlanmasında en önemli ve maddî vasıta olan jandarma teşkilâtı, önemli birlikler ilâvesi ile güçlendirilmiş ve çeşitli jandarma okulları açılmıştır Büyük kararlar devretmek kâfi değildir Bu kararları cesaret ve elbette dilekçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Ataturkun Edebiyat İle İlgili Sozleri Ataturk'e Gore Eddebiyat ATATURK'E GORE EDEBİYAT Ataturk; hayatı boyunca edebiyatla yakında ilgilenmiş, edebiyatı toplum faydasına yoneltmek icin direktifler vermiş, okullarda oğretim programlarını bu yonde duzenletmiştir Edebi sanatların bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Ataturk'un Barış Ve Savaşla İlgili Goruşlerini Belirttiği Sozler Ataturk'un Barış Ve Savaşla İlgili Soylediği Sozleri Ben size saldırı emretmiyorum, olmeyi emrediyorum Biz olunceye kadar gececek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir başka komutanlar egemen olabilir (1915...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
ATATURK’UN KİŞİLİK OZELLİKLERİYLE İLGİLİ SOZLERİ Bu sayfamızda Ataturkun kişisel ozellikleri ve bunlarla ilgili sozleri, Ataturkun kişisel ozellikleri ile ilgili ozlu sozleri, Ataturk un kişisel ozellikleri ile ilgili sozleri bulunmaktadır Ataturk’un Vatanseverliği ile ilgili sozleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Ataturkun Cesurluk Cesaret İle İlgili Sozleri Ataturkun Cesurluk İle İlgili Sozleri Gencler icin vatani işlerde olmek soz konusu olabilir Ama korkmak asla! Buyuk kararlar vermek kafi değildir Bu kararları cesaret ve kesinlikle tatbik etmek lazımdır Size Bombasırtı vakasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,536Konular
981,825Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt