Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturkun En Cok Sevdiği Şarkılar

1
273

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ataturkun En Cok Sevdiği Muzikler
Ataturk Ve Şarkı

Yanık Omer

Kırmızı Gulun Ali Var

Sobalarında Guru da Meşe Yanıyor Efem

Cokertmeden Cıktımda Halilim

Mehrali Bey Ağıtı

Ata Barı

Mızıka Calındı Duğunmu Sandın

Koroğlu Solağı

Yanık Omer

Dağlar Dağlar Alişimin Kaşları Kare

Sarı Zeybek

Havada Bulut Yok

Kışlar Doldu Bugun

Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,946
F-D Coin
1,390
Teşekkürler
ata1.jpg

SAFİYE AYLA - YANIK ÖMER
Müzeyyen Senar - Kirmizi Gülün Ali Var
Özay Gönlüm - Sobalarında Kuru da Meşe Yanıyor

Mustafa Kemal Atatürk - Çökertmeden Çıktımda Halilim

Mehrali Bey Ağıtı

Mızıka Calındı Duğunmu Sandın

Koroğlu Solağı

Dağlar Dağlar Alişimin Kaşları Kare

Sarı ZeybekÜst

Sarı Zeybek | Atatürk'ün Son 300 Günü | 32. Gün Arşivi

Kışlar Doldu Bugun

Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa

Son düzenleme:

Similar threads

Ataturkun sevdiği şarkılar ,Ataturkun sevdiği turkuler Canakkale İcinde Atladım Bahcene Girdim Dağlar Dağlar Viran Dağlar Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Kırmızı Gulun Alı Var Koşkum Var Deryaya Karşı Sarı Zeybek Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Ataturkun Dinlediği Şarkılar, Turkuler Ataturkun Dinlediği Turkuler Yemen Turkusu Vardar Ovası Canakkale İcinde Yanık Omer Kırmızı Gulun Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Ataturkun En Cok Dinlediği Turkuler Ataturkun Dinlediği Turkuler Ataturkun En Cok Dinlediği Muzikler yemen turkusu vardar ovası canakkale icinde yanık omer kırmızı gulun alı var alişimin kaşlari kara cana rakibi handan edersin mani oluyor halimi takrire hicabım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Atatürkün En Çok Sevdiği Şarkılar Atatürkün En Çok Sevdiği Müzikler Atatürk Ve Şarkı Yanık Ömer Kırmızı Gülün Âli Var Sobalarında Guru da Meşe Yanıyor Efem Çökertmeden Çıktımda Halilim Mehrali Bey Ağıtı Cet Barı Mızıka Çalındı Düğünmü Sandın Köroğlu Solağı Yanık Ömer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Atatürkün sevdiği şarkılar ,Atatürkün sevdiği türküler Çanakkale İçinde Atladım Bahçene Girdim Dağlar Dağlar Viran Dağlar Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Kırmızı Gülün Alı Var Köşküm Var Deryaya Aleyhinde Sarı Zeybek Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Şahane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt