Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ataturk ile ilqili yazı ve şiir

ataturk ile ilqili yazı ve şiir
0
118

Similar threads

atatürk ile ilqili yazı ve şiir Aradığınız Şiirlere buradan atatürkle ilgili yazılarada buradan ulaşabilirsiniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
ataturk konulu şiir Ataturk Sevgilerin en buyuğu Ataturk, Ulusumuzun guc kaynağı Ataturk, Bizlere kazanmayı oğreten Ataturk, Ataturk, Ataturk, Ataturk Senin bir eserin, Bu vatan, bu millet Senden başka yok, tek onder Ataturk, Ataturk, Ataturk, Ataturk Seni seviyoruz; Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
10 kasım ilgili ataturkle başlayan akrostiş şiir Ataturk hakkında kucuk bir akrostiş şiir yazmak istedim Şiir konusunda hicbir iddiam yok o yuzden kotu eleştiriler yapmamanızı rica ediyorum Asrın lideri sensin Turkun onderi sen Arşa cıkar sayende sesimiz Tam layık olduğumuz yerdeyiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Ataturkle ilgili bir akrostiş şiir yazarmısınız ATATURK Atamızsın, liderimiz oldun Turk ulusunu kurtardın Atamızsın, liderimiz oldun Turk milletine yurt verdin Ulkemizi duşmanlardan kurtardın Renk verdin ilkbahar gibi Kazandırdın bu guzel yurdu Herdem TUNC ATATURK Atam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Ataturk'un kişilik ozellikleri ile ilgili şiir Mustafa Kemal ’i Duşunuyorum Mustafa Kemal ’i duşunuyorum; Yeleleri alevden al bir ata binmiş Aşıyor yuce dağları, engin denizleri, Altın sacları dalgalanıyor ruzgarda, Işıl ışıl yanıyor mavi gozleri… Mustafa Kemal ’i duşunuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,505Konular
982,683Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt