Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürk haftası şarkıları

Atatürk haftası şarkıları
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Atatürk Haftası İle İlgili Şarkılar
Atatürk İle İlgili Şarkı
Atatürk Haftası Atatürk Ölmedi Şarkısı

Atatürk Ölmedi

Atatürk ölmedi
Yüreğimde yaşıyor
Medenilik savaşında
Bayrağı o taşıyor
Her gücü o aşıyor

Türklüğe şiddet veren devrimler senin
Yurduma çizdiğin açık fikirli yol senin
Gençlik senin, sen gençliğinsin
Ölmedin ölemezsin(2) *

Similar threads

Atatürk Ölmedi Şarkısı Sözleri Atatürk Ölmedi Okul Şarkısı Atatürk Ölmedi Marşı Atatürk Ölmedi Atatürk ölmedi Yüreğimde yaşıyor Uygarlık savaşında Bayrağı o taşıyor Her gücü o aşıyor Türklüğe baskı veren devrimler senin Yurduma çizdiğin açık fikirli yol senin Gençlik senin, sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
ÇelikYüce Atatürk şarkı sözü Gönlü düşmüş bu vatanın toprağına taşına Taç eylemiş bahtımızı kederlenmiş başına Filiz vermiş hayalinde kurtuluşu ulusun Ulaşmıştır ömürlere sığmayacak yaşına Acilen bakar o tepeden şekli uzaktan olsada Taht eyledi gönülleri bundan böyle sükun bulsa da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Aatatürk şarkıları ve Notaları lüzumlu lütfen bulun ödevim var tüm atatürk şarkılarını istiyorum birde notalarını ATAM SEN KUYTU UYU İstiklal güneş gibi özgürlük alnımda parıldar Nabzımda alev gibi fatihlerden bir kan var Atam sen dar uyu, yolcusuyuz biz hürriyetin Atam sen kuytu uyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
10 Kasım Şiirleri 10 kasım Ben hiç 10Kasım'a ''Günaydın demem ancak'' Ben sensiz 23 Nisan'a Hoş geldin diyemem ama Seni özlesek bile Elden ne kazanç fakat yeniden senin gibi Gelecek mi ne belirlenmiş Bak 10 Kasım yine geldi Gözlerde yaşlar tükendi Aradan 78 yıl geçse bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Atatürk haftasıyla ilgili etkinlikler, Atatürk haftası etkinlikleri, 10 kasım Atatürk haftası faaliyet Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK, 10 Kasım 1938 tarihinde hayata gözlerini kapadı O tarihten itibaren 10 Kasım'la başlayan hafta Atatürk Haftası olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt