Asya mutfağından vitamin kavurması 1 adet patlıcan 1 adet patetes 2 adet domates 3 adet sivri biber 12 kgküçük soğan akışkan yağ 250gr kıyma 1 ufak irtifa brokoli 1 nehir bardağı ayıklanmış bezelye nane,karabiber ,tuz, pul biber,kimyon Tüm sebzeleri yıkayıp küp küp doğrayınDaha sonradan bir tavada yağla kıymayı birazcık kavurduktan sonradan içine patatesleri ve soğanları ekleyin Biraz kavururduktan sonra domates,biber ve patlıcanları ekleyinYeterince tuz ve karabiber koyduktan daha sonra adamakıllı kavurun ve altını kapatınAyrı bir tencerede bezelye ve brokoliyi haşlayın Bir kapta yoğurt,sarımsak ve naneyi içine biraz su ilave ettikten sonra yeterince çırpın Geniş bir servis tabağına kavurmayı ve haşlamayı karıştırmadan koyunDaha sonradan haşlamanın üstüne yoğurdu gezdirinÜzerine pul biber ve kimyonu serpinAFİYET OLSUN Yanında kırmızı şarap harika bir tercih olacaktır