Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşure yaparken nelere dikkat etmeliyiz püf noktaları neler

aşure yaparken nelere dikkat etmeliyiz püf noktaları neler
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
aşure yaparken nelere uyarı etmeliyiz püf noktaları neler Ben ilk önce aşure yapacam Annemden tanım aldım lakin tedirginim yine de Ne de olsa birincilasureyaparkenneleredikkatetmeliyizpufnoktalarineler5c59edff8507dalt Bana marifetli bayanların püf noktalarını yazmalarını rica ediyorumAşurem nasıl olur ?  

Similar threads

ayna silmenin püf noktaları neler? ayna silme teknikleri ayna nasıl silinir ayna parlatma teknikleri hakkında bilgiler burada Merhaba Melek'ler Bu gün temizleme hakkında püf noktalar önerisi merakım uyandımelekleraynasilmeninpufnoktalarineler5c590d7280a71alt demin sizlere nasıl toz alınır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Makyaj Yaparken Nelere Uyarı Etmeli makyaj yaparken nelere dikkat edilmeli pudra alırken nelere dikkat etmeliyiz Yaptığımız makyajın hatasız olmasını isteriz hepimiz ama çoğu zaman profesyonel makyaj yapamayızYaptığınız makyajın hatasız olması ve olduğundan çok daha hoş görünmeniz için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Dumanlı Göz Makyajı Yapmanın Püf Noktaları Dikkat Edilmesi Gerekenler dumanlı göz makyajı yapımı dumanlı göz makyajı nasıl yapılır Sevgili melekler, bu yılın makyaj trendleri arasında yer alan dumanlı göz makyajı geçen yıl de hayli revaçtaydı Bilhassa gece davetlerinde fazla güzel bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
ağda seçimi yaparken uyarı edilmesi gerekenler ağda yaparken dikkat edilmesi gerekenler gezi yaparken nelere uyarı etmeliyiz yolculuk nelere etmeliyiz kompozisyon Ağda çeşidini belirlerken tek dikkat edilecek husus, cilt ya da bölge hassaslaştıkça, ağdanın içerdiği pudra miktarının veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Bebek Odası Nasıl Hazırlanır Püf Noktaları İle En Güzel Bebek Odası Hazırlama Bebek Odası Nasıl Hazırlanır Bebek sahibi olacak anne ve babalar evinizin dekorasyonu içinde en heyecanla yapacağınız bir oda dekorasyonudur sanıyorum bebek odası dizaynı Yeni bir bebek dünyaya gelirken her şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt