Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Astımlılara ve nefes darlığına çare olan macun tarifi

Astımlılara ve nefes darlığına çare olan macun tarifi
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Astımlılara ve nefes darlığına çare olan macun tarifi Bu konu; astım ve nefes darlığına macun ile ilgili data vermektedir im kendim de alerjik astım hastasıyım ve özellikler hava değişimlerinde ciğerlerimde sıkıntılar baş gösterir Ufak çocukken doktorum bana astımı; ciğerlerimizdeki küçük balonların iltihaplanması ,olarak anlatmıştı İşte bu iltihaplı broşlarımızı rahatlatacak olan bir macun tarifiyle sizlere geldim Sentetik gıdalar diye nitelendirdiğimiz hazırlanmış gıdaların tüketiminin arttığı şu devirde çocuklarımızda solunum yetmezliği sorunları ve alerjik sorunlar görülüyor Bu durumda kullanabileceğimiz nebati tarifimiz bu olasun meleklerimastimlilaravenefesdarliginacareolanmacuntarifi5c5046eb3eed6gifalt :tik: :tik: :tik: 1548764903 1548764903 astimlilaravenefesdarliginacareolanmacuntarifi5c5046eb449a0astimlilaravenefesdarliginacareolanmacuntarifi5c5046eb449a0 astimlilaravenefesdarliginacareolanmacuntarifi5c5046eb449a0 Üç tutam gül yaprağı, iki tutam papatya, birer tutam misk otu ve tarçın yarım tutam karanfille birlikte dövülerek ezilir Hazırlanan karışıma iki adet yumurta sarısı ilâve edilerek yirmi dakika zaman ile suda pişirilir Süzülerek elde edilen karışıma, dövülmüş üç adet incir ilâve edilerek macun kıvamına gelinceye dek bal ile yoğrulur Hazırlanan macun bir kavanoza konarak serin bir yerde saklanır solunum yetmezliği çekenlere ve astımlılara tavsiye edilen bu macundan günde üç tatlı kaşığı yenir  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt