Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Assassİn's Creed Yardimmmm

Assassİn's Creed Yardimmmm
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar assasins creed oynayan varsaa bana bi yardım etsin alttaki resimdeki bölümü bir türlü geçemiyorum yaaa

http:img216**************img2167941assassinscreedly4thpng

lütfennn yardım edinnnn

Similar threads

Selamun aleyküm cümleden Assassin's Creed 2'yi satın aldım, yanıt vermiyor diyor Oyun açıldığında 2 resimdeki gibi açılıyor 56 sn sonra Yanıt Vermiyordiyor Assassin's Creed ile Assassin's Creed 3'ü çalıştırıyor Yani bilgisayarımdan kaynaklı olmadığını düşünüyorum Bilgisayarımın özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Selamun aleyküm cümleden Assassin's Creed 2'yi satın aldım, yanıt vermiyor diyor Oyun açıldığında 2 resimdeki gibi açılıyor 56 sn sonra Yanıt Vermiyordiyor Assassin's Creed ile Assassin's Creed 3'ü çalıştırıyor Yani bilgisayarımdan kaynaklı olmadığını düşünüyorum Bilgisayarımın özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Selam arkadaşlar assasins creed revelations ta tr yama yükleme sorunu yaşıyorum yüklüyorum ama oyun türkçe olmamışDaha önce yaşayan varmı bilemem Yardım edderseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar duyulduğu gibi Assassin's creed'e multiplayer geliyor Bazı kaynaklarda Assassin's Creed devam oyununda Ana karakter yine Ezio olacakyazıyor Bu devam oyunu Assassin's Creed 3'mü? 3 ise Ubisoft 3 oyunda 2 dünya savaşında yaşayan bayan karakteri ana karakter yapacaktı ve bu konuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Assassin's Creed Revelations'udün 103 versionu yükledim ilk c rack yapışımda açıldı oynadım fakat bi bölümde buga girdi oyun(oyun hatası) ve düzelmediDaha sonra black box dan yeni Assassin's Creed Revelations 100 version indirdim açtım biraz oynadım fakat eski sürüm olduğu için optimizasyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt