Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asrin AŞk Sİİrİ

Asrin AŞk Sİİrİ
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Asrin AŞk Sİİrİ Asrın Aşk Şiiri Yaşanılanları TeftişS ile kaydedip, YoklamaZ ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim Öyle bir halt yedim fakat, sakın af beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Daha Alçak F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şey i Geri değişim kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni tekrar arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi avuntu olmasa da Değişiklikleri kaydedip, her tarafta bağlanır mısın?  

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt