Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslıhan Doğan Turan 'Asla giymem' dedi ve açıkladı: Kendime hiç yakıştırmıyorum

Aslıhan Doğan Turan 'Asla giymem' dedi ve açıkladı: Kendime hiç yakıştırmıyorum
0
107

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
aslihan_dogan_turan_asla_giymem_dedi_ve_acikladi_kendime_hic_yakistirmiyorum_1623053870_3243.jpg

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan fit halleriyle dikkat çekiyor. İki hamileliğinde yedişer kilo alan Aslıhan Doğan Turan "Kendime hiç yakıştırmıyorum" diyerek asla giymeyeceği kıyafeti açıkladı.

Aslıhan Doğan ve Arda Turan çifti mutlu aile tablosuyla spor camiasının örnek isimleri arasında yer alıyor. Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan sosyal medya sayfasını aktif kullanıyor. Sık sık özel hayatını sevenleriyle paylaşan Aslıhan Doğan, giyim tarzıyla ilgili açıklamalarda bulundu:

cTI7Z_1623053905_8374.jpg

"Klasik biriyim giydiğim kıyafetin içinde rahat olmak istiyorum. Siyah tonlardaki kostümleri giymeyi de çok seviyorum" diyerek asla giymeyeceği kıyafeti açıkladı. Turan, "Asla giymeyeceğim kıyafet ise bol pantolon. Çünkü kendime hiç yakıştırmıyorum" dedi.

1HOr0_1623054016_8033.jpg

Similar threads

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan fit halleriyle dikkat çekiyor. İki hamileliğinde yedişer kilo alan Aslıhan Doğan Turan "Kendime hiç yakıştırmıyorum" diyerek asla giymeyeceği kıyafeti açıkladı. Aslıhan Doğan ve Arda Turan çifti keyifli aile tablosuyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
İkinci çocukları Asil Aslanı kucaklarına alan Arda Turan ve Aslıhan Doğan'dan ailecek ilk fotoğraf geldi. Turan ise geçtiğimiz günlerde babalığına dair açıklamalarda bulundu. Arda Turan geçtiğimiz aylarda ikinci oğlu Asil Aslan'ı kucağına aldı. Turan, babalığın kendisini sakinleştirdiğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşım takipçilerinden tam not aldı. Ünlü futbolcu Arda Turan ile 2018 yılında nikah masasına oturan Aslıhan Doğan Turan, birebir yıl birinci çocukları Hamza Arda Turan'ı kucağına aldı. Geçtiğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Futbolcu Arda Turan ile mutlu bir evliliği olan ve hamileliğinde sadece 8.5 kilo alan Aslıhan Doğan Turan formunu nasıl koruduğunu anlattı. Detaylar haberimizde... Galatasaraylı futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan oğlu Hamza Arda ve annesi Güler Doğan ile Zorlu AVM 'de objektiflere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım takipçilerinden tam not aldı. Ünlü futbolcu Arda Turan ile 2018 yılında nikah masasına oturan Aslıhan Doğan Turan, aynı yıl ilk çocukları Hamza Arda Turan'ı kucağına aldı. Geçtiğimiz yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt