Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslı Tandoğan Fotoları

Aslı Tandoğan Fotoları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Aslı Tandoğan 1979 yılında doğmuş bir aktristir Aslı Tandoğan ’ın doğum tarihi 2 Nisan 1979 ’dur Aslı Tandoğan ’ın burcu nedir? Aslı Tandoğan ’ın burcu koçtur Aslı Tandoğan evlendi mi? Aslı Tandoğan 2019 itibarıyla demin evlenmemiştir
Aslı Tandoğan ’ın boyu kaçtır? Aslı Tandoğan ’ın boyu 1,62 metredir Aslı Tandoğan ’ın kilosu kaçtır? Aslı Tandoğan 52 kg kiloya sahiptir Aslı Tandoğan ’ın saç rengi nedir? Aslı Tandoğan açık kahverengi saçlı aktrislerdendir Aslı Tandoğan ’ın göz rengi nedir? Aslı Tandoğan ismi ile tanınan oyuncu yeşil renkli gözlere sahiptir
Aslı Tandoğan nerelidir? Aslı Tandoğan Türkiyelidir Ankara ’da dünyaya gelmiştir Aslı Tandoğan hangi okulda okudu? Eğitim hayatının manâlı bir kısmı Ankara ’da geçen Aslı Tandoğan ’ın üniversite eğitimini aldığı üniversite ve birim Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Arp Bölümü ’dür
Aslı Tandoğan nasıl ünlü oldu konusunu özet olarak ele alırsak yetenekli aktris ufak yaşlarda sanata alaka duymuş üniversite tercihini de bu alanda gerçekleştirmiştir Bir vakit mesleğini yapan Aslı Tandoğan 23 yaşında “Gülüm Gül ismindeki dizide canlandırdığı “Gül karakteri ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır 2003 ve 2004 yıllarında “Çınaraltı, “Kurşun Yarası ve “Büyük Umutlar gibi dizilerde rol alan Aslı Tandoğan 2005 yılında başlayan ve iki sezon süren dram ve serüven türünden bir dizi olan “Aşka Sürgünde “Dilan Şahvar karakterini başarıyla canlandırmıştır 2007 yılında “Külhanbeyi ismindeki sinema filminde başrol oyuncusu olan Aslı Tandoğan bu nedenle beyazperdeye adım atmıştır Sonraki yıllarda “Dudaktan Kalbe, “Kapalıçarşı, “Zehirli Sarmaşık ve “AŞK gibi dizilerde asıl karakterleri canlandıran Aslı Tandoğan geniş bir hayran kitlesi göre takip edilmeye başlamıştır

Aslı Tandoğan Resimleri:

*

858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt