AŞKNAME'den
imagesasknameiskenderpala5add259b0f0b8
Bir genc, mahallesinden bir kızı sevmiştiSonra yolları ayrıldı ve genc gurbete gitmek zorunda kaldıAradan uzun yıllar gecti,icindeki aşktan zerre miktar eksilme olmadıGeri donebildiğinde sevgilisi ona sitem etmiş ve şoyle demişti:
A gonlume hukmeden!Bunca yıl gecti,yolunu gozledimNe bir haber,ne bir mektup?Meğer ne kadar vefasızmışsın?
Hakiki aşık başını yere eğdi,gozlerinden yaşlar boşandığı sırada cevap verdi:
Ey sevgili! Yuzunu gormek benim icin uğruna olunecek bir hasret iken,o şerefi postacıya mı bağışlasaydım?
İskender PalaAşkname
imagesasknameiskenderpala5add259b0f0b8
Bir genc, mahallesinden bir kızı sevmiştiSonra yolları ayrıldı ve genc gurbete gitmek zorunda kaldıAradan uzun yıllar gecti,icindeki aşktan zerre miktar eksilme olmadıGeri donebildiğinde sevgilisi ona sitem etmiş ve şoyle demişti:
A gonlume hukmeden!Bunca yıl gecti,yolunu gozledimNe bir haber,ne bir mektup?Meğer ne kadar vefasızmışsın?
Hakiki aşık başını yere eğdi,gozlerinden yaşlar boşandığı sırada cevap verdi:
Ey sevgili! Yuzunu gormek benim icin uğruna olunecek bir hasret iken,o şerefi postacıya mı bağışlasaydım?
İskender PalaAşkname
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.