Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkın Nur Yengi Aşk’ın Şarkıları

Aşkın Nur Yengi Aşk’ın Şarkıları
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aşkın Nur Yengi Aşk’ın Şarkıları Aşkın Nur Yenginin yeni çıkardığı albümünde en hoş 13 şarkısıyla yeniden sevenleri ile buluştu Türk pop müziğinin başarılı yorumcusu Aşkın Nur Yengi, yeni albümü ile müzik marketlerde yerini alıyor Aşkın Nur Yengi, “Ayrılmam, “Yazık, “Elveda, “Kara Çiçeğim, “Geceler Düşman, “Hesap Ver gibi sevilen 13 şarkısını bir albümde topladı Yengi’nin yankı sound’la bitmiş yorumladığı ve “Aşk’ın Şarkıları adını verdiği ve Hakan Eren’le birlikte süpervizörlüğünü yaptığı albümdeki şarkıların düzenlemelerinde Sadun Ersönmez ve Serkan Özdağan’ın imzası var Aşkın Nur Yengi’nin üç yıl aradan sonradan çıkardığı albümünün fotoğraflarını Zeynel Abidin Ağgül çekti 1 Eyvah 2 Serserim Benim 3 Bir Süre Hatası 4 Ayrılmam (Mi Milas) 5 Geceler Düşman 6 Hiç Ummazdım 7 Sıramı Bekliyorum (Min Perimenis Pia) 8 Elveda 9 Hesap Ver 10 Kara Çiçeğim 11 Susma (Tora Kai Benlik Tha Zhso) 12 Başka Birşey 13 Zehir Gibisin (Bandido)  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt