Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkın Kanununu Şarkı Sozu

Aşkın Kanununu Şarkı Sozu
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aşkın Kanununu Şarkısı Sozleri

Aşkın Kanununu Şarkısının Sozu

Aşkın kanununu yazsam nereden
Kimi umitleri yel alır gider
Kimi benim gibi sever gonulden
Kimi senin gibi el our gider

Dunyanın bir yazı bir kışı vardır
Her yolun bir sonu bir başı vardır
Her aşkın sonunda goz yaşı vardır
Akar damla damla sel olur gider

Boş yere bekleme gecen gunleri
Boyledir ne yazık ki ezelden beri
Kimi benim gibi sever gonulden
Kimi senin gibi el olur gider

Similar threads

Muazzez Ersoy Aşkın Kanunu Aşkın kanununu yazsam nereden Kimi ümitleri rüzgâr alır gider Kimi benim gibi sever gönülden Kimi senin gibi el our gider Dünyanın bir yazı bir kışı vardır Her yolun bir sonu bir başı vardır Her aşkın sonunda göz yaşı vardır Akar damla damla su baskını olur gider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Aşkın Nur Yengi Yasak Elmam şarkısı, yasak elmam şarkı sozu, yasak elmam şarkısı Aşkın Nur yengi Yasak Elmam A Benim pek kırılgan takıntılı olmaz aşkım Sabır oğrendim senden sayende neler aştım Boylesine benzemez imkansız iki insan Sırılsıklam, korkutuk, kanunsuz iki şaşkın Yasak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Goksel Aşkın Yalanmış şarkısı sozu Goksel Aşkın Yalanmış sozleri Goksel Aşkın Yalanmış şarkısının sozleri Bazıları acı sever Bazıları bela ceker Bıcağın kestiği yeri Yara izlerini sever Bazıları sonları sevmez Bazıları bağlanmak ister Eski bir kasete kopmuş bandı Yapıştırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Zeki Muren Bulamazsın Şarkısının Sozleri Bulamassın Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Bulamazsın Sozleri Zeki Muren Bulamazsın Şarkı Sozu Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Pinhani Kacsam Gitsem şarkısı sozu Pinhani Kacsam Gitsem sozleri Pinhani Kacsam Gitsem şarkısının sozleri Aklımdan gecen bir yol var mıdır O yol nerde ben nerdeyim hic bilmem ki Yolumdan giden bir kul var mıdır Yalnız bir gocse bu ben bu yoldan gidemem ki Ustumden gecen bir yel var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt